Futbol Club Tàrraco

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióFutbol Club Tàrraco
Dades
Tipusclub de futbol Modifica el valor a Wikidata
Creació23 novembre 2012
Activitat
Esportfutbol Modifica el valor a Wikidata
LligaQuarta Catalana
Instal·lació esportiva del clubEstadi Municipal de Camp Clar (1.500)
Governança corporativa
PresidènciaAntón Guerrero
Entrenador principalMasculí: Albert Martín Femení: Alejandro Encuentra
Altres
Color          grana, blaucel
Equipament esportiu

Twitter (X): FCTarraco Instagram: fctarraco Youtube: UCwrdcFoKvszfNLAT1W90NgA Modifica el valor a Wikidata

El Futbol Club Tàrraco és un club de futbol de la ciutat de Tarragona. Va ser fundat el 23 de novembre de 2012 i actualment té 4 equips de futbol base, dos femenins amateurs, un que milita a 2a Catalana i l'altre de futbol 7, el Tàrraco-Solc amb diversitats funcionals i un amateur masculí que milita a la Quarta Catalana.[1][2]

El club és gestionat per la seva pròpia afició a través de l'accionariat popular, seguint el model d'altres clubs europeus que sorgeixen amb el propòsit de treballar per un futbol més just, solidari, crític i social. Juga a l'Estadi Municipal de Campclar, estadi que actualment gestiona el mateix FC Tàrraco.[3]

Referències[modifica]

  1. Aguilar, Àlex. «FC Tarraco: El primer club popular català» (en castellà). Mundo Deportivo, 17-09-2013. [Consulta: 5 desembre 2021].
  2. «Coneixem el projecte del FC Tarraco: futbol pel poble i del poble sota el lema "No al futbol modern"» (en castellà). Cadena SER, 06-08-2013. [Consulta: 5 desembre 2021].
  3. Llauradó, Josep Maria. «La base social és el que marca fins a on podem arribar, en altres clubs són els diners els que ho marquen». NacióTarragona, 23-08-2021. [Consulta: 5 desembre 2021].