Vés al contingut

Institut de la Família Doctor Pedro Herrero

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióInstitut de la Família Doctor Pedro Herrero
(ca) Institut Alacantí de la Família Pedro Herrero Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusorganisme autònom Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1r maig 2009
Governança corporativa
Seu
Part deDiputació d'Alacant Modifica el valor a Wikidata

Lloc webiaf-alicante.es Modifica el valor a Wikidata

L'Institut de la Família Doctor Pedro Herrero (també conegut com a Institut Alacantí de la Família, abreujat IAF) és un organisme autònom local, adscrit a la Diputació d'Alacant, dedicat a l'estudi i tractament de les famílies,[1] dels nuclis familiars, independentment de la seua composició (parental, monoparental, extensa, etc.), sense tindre en compte la condició sexual dels seus membres, ni la composició formal del nucli familiar, i de qualsevol altre sistema compost per elements humans, així com el desenvolupament de programes destinats a donar suport a col·lectius professionals en tasques relacionades amb els fins de l'Institut, ja siguen programes d'abast local, comunitari, nacional, europeu o internacional.[2][3]

Referències[modifica]

  1. «La Diputación creará un Instituto de la Familia para resolver los conflictos entre padres e hijos» (en castellà). Las Provincias, 04-07-2008. [Consulta: 29 juliol 2023].
  2. «El 43% de las atenciones del Instituto de la Familia Pedro Herrero están originadas por la crisis económica» (en castellà). El Periòdic, 16-01-2013. [Consulta: 29 juliol 2023].
  3. «Estatuts de l'Organisme autònom Institut de la Família Doctor Pedro Herrero» (PDF). Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, núm. 220, 14-11-2008, p. 65. Arxivat de l'original el 5 d’agost 2013 [Consulta: 16 d’abril 2014].