Vés al contingut

Mascarats

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióMascarats

(2018)
Dades
Tipusgrup de música Modifica el valor a Wikidata
Història
Lloc de constitucióLa Sénia, Catalonia Catalunya
Activitat
Activitat2011 - present
Segell discogràficAutoedició
GènereRock, reggae, ska

Lloc webmascarats.cat
Facebook: mascarats Twitter (X): mascarats_grup Modifica el valor a Wikidata

Mascarats és un grup de música reivindicativa format a la Sénia (Països Catalans) que barreja el rock i el reggae.

L'any 2017 enregistren “Trencarem l'imaginari[1][2] al WZ Estudi de Borriol sota la producció de Sam Ferrer. Aquest treball compta amb les col·laboracions vocals de Xavi Sarrià (Obrint Pas), Josep Nadal (La Gossa Sorda) i Gemma Polo (Roba Estesa) a més a més de les instrumentals d'Hector Peropadre d'Aspencat i Joan Palà de Txarango.

El març de 2018 treuen a la llum un avançament del proper disc[3] titulat "Els carrers seran sempre nostres" on el grup fa un homenatge[4] a les persones que van treballar per poder dur a terme el referèndum d'autodeterminació de Catalunya. Amb col·laboracions de persones molt diverses que van des de Jordi Borràs a Gabriel Rufián passant per Mireia Boya o Bombers per la república.[cal citació] Aquest videoclip els permet guanyar una certa visibilitat.[5]

El Gener del 2019 treuen a la llum el videoclip "Portes sense pany[6]" com a avançament del nou disc "Distopia" on denuncien l'Europa blindada amb fronteres i el nul respecte pels drets humans en ple segle XXI.

Referències[modifica]