Matt Harding

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaMatt Harding

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement27 setembre 1976 Modifica el valor a Wikidata (47 anys)
Norwalk (Connecticut) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Lloc de treball Los Angeles Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciódissenyador, ballarí, desenvolupador de videojocs, youtuber, productor de televisió Modifica el valor a Wikidata

Lloc webwheretheheckismatt.com Modifica el valor a Wikidata

Matthew "Matt" Harding (27 de setembre de 1976) és un americà de Westport (Connecticut) que inicià un viatge al voltant del món després de treballar en la indústria del videojoc a Brisbane, Austràlia. Mentre viatjava demanava a altra gent que el gravessin ballant davant d'edificis importants, escenes de carrer i paisatges naturals. Amb aquestes escenes va montar un vídeo al que afegí música de "Sweet Lullaby" (Nature's Dancing 7" Mix), de Deep Forest. Actualment viu a Seattle, Estat de Washington (Estats Units).

El primer vídeo va fer-se popular l'any 2005, dos anys després que fes el viatge i el penjés. Aquest cridà l'atenció de la marca de xiclets Stride que li oferí pagar-li un segon viatge a canvi de què en fes un vídeo del mateix estil i amb la marca discretament incorporada a algunes escenes.

El tercer vídeo fou proposta directa d'en Matt a l'empresa de xiclets, els mostrà centenars de correus electrònics que li oferien ballar acompanyat. El vídeo fou penjat el 20 de juny de 2008 a YouTube.

Vídeos[modifica]

Primer vídeo[modifica]

Després de deixar la seva feina de dissenyador de videojocs a Brisbane el mes de febrer de 2003 va iniciar un viatge per Àsia. Per a fer-lo va usar els diners que havia estalviat. La idea de posar-se a ballar i enregistrar-ho fou d'un company de viatge a Hanoi, després d'uns mesos d'haver iniciat el viatge.

L'any 2005 el vídeo va començar a escampar-se per internet.

L'èxit del primer vídeo va cridar l'atenció de la marca de xiclets Stride, que li van oferir la possibilitat de fer un segon vídeo.[1]

Llocs en els quals ballà[modifica]

Segon vídeo[modifica]

Llocs en els quals ballà[modifica]

Tercer vídeo[modifica]

Per a fer aquest tercer vídeo Matt va comptar amb el patrocini de la marca de xiclets Stride. Va viatjar a 42 països en 14 mesos. La diferència d'aquest respecte als altres vídeos rau en el fet que balla amb gent que s'oferí a fer-ho a cada lloc que visità. Fou penjat a YouTube el 20 de juny de 2008.

Llocs en els quals ballà[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Matt Harding