Metro Redux

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Metro Redux

Basat enMetro 2033 i Metro Last Light Modifica el valor a Wikidata
Publicació2014
GènereFirst-person shooter, survival horror
Descriu l'univers de ficcióMetro 2033 Universe (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
Sistema operatiuMicrosoft Windows Modifica el valor a Wikidata
PlataformaPlayStation 4, Xbox One, PC
Motor4A Engine (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
ModesUn jugador
FormatBlu-ray i DVD
Dispositiu d'entradacontrolador de videojoc, teclat d'ordinador i ratolí Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)A4 Games
EditorBuka Entertainment
Deep Silver Modifica el valor a Wikidata
DirectorAndri Prokhorov Modifica el valor a Wikidata
GuionistaDmitri Glukhovski Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorEpic Games Store, Humble Store, Steam, Microsoft Store, PlayStation Store, GOG.com i Nintendo eShop Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB

Més informació
MobyGamesmetro-redux i metro-last-light-redux Modifica el valor a Wikidata
Steam287390 Modifica el valor a Wikidata

Metro Redux és la remasterizació dels dos primers jocs de la sèrie Metro per a les plataformes de PC, PlayStation 4 i Xbox One. Aquest títol es compon dels jocs Metro 2033 i Metro Last Light. Tots dos jocs combinen elements d'acció amb survival horror i elements de First-person shooter. Aquesta edició va ser desenvolupada per 4A Games i distribuïda per Deep Silver. La data de llançament oficial va ser a la fi d'agost de 2014 per a totes les plataformes.

Argument[modifica]

En els jocs de la franquícia Metro Redux, s'encarna al protagonista, Artyom, un soldat rus situat a Moscou després d'haver sofert un incident nuclear que ha desolat aquesta zona, obligant als supervivents a viure refugiats en la línia de metro. Tots dos jocs es desenvolupen en un context de pobresa i escassetat de recursos, on els refugiats han de lluitar per la seva supervivència tant dins com fora de la línia de metro, on habiten unes bèsties anomenades Els Foscos.

Innovacions[modifica]

Tots dos jocs presenten un nou apartat gràfic totalment redissenyat, tals com l'augment de la qualitat a 1080p tant para PC com para PlayStation 4 i 900p per Xbox One, així com la possibilitat d'executar la 4K resolution en els PC més exigents. La franquícia de videojocs ha rebut una millora notable de la il·luminació i efectes gràfics, tals com els efectes de partícules de fons. També s'ha millorat la taxa de quadres d'animació, arribant a aconseguir els 60 quadres per segon. A l'apartat de jugabilitat tots dos jocs reben diverses millores com la personalització de totes les armes, la millora de la intel·ligència artificial dels enemics o la inclusió de noves zones i secrets no disponibles en les edicions anteriors. Augmenten també els nivells de dificultat incloent: Normal, Difícil, Comando i Comando difícil així com els diferents tipus d'estil de joc, com ara; Supervivència, Survival Horror i Espartan.

Referències[modifica]

[1][2]