Vés al contingut

Moovly

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióMoovly
Dades
TipusPublic
Camp de treballInternet Marketing
Història
Creació2012; fa 12 anys (2012)Bèlgica Modifica el valor a Wikidata
Activitat
ProdueixMoovly creació de vídeo programari d'animació i la plataforma de generació basat en la web..
Borsa de cotització(OTC MVVYF) Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu 
Persona rellevantBrendon Grunewald (Co-Founder and CEO), Geert Coppens (Co-Founder and CTO)

Lloc webmoovly.com
Facebook: Moovly Twitter (X): moovly Instagram: moovly Modifica el valor a Wikidata

Moovly és una empresa que proporciona una plataforma basada en el núvol (SaaS)  que permet als usuaris crear i generar continguts multimèdia: vídeos animats, vídeo-presentacions, infografies animades i qualsevol altre contingut de vídeo que inclou una barreja d'animació i gràfics en moviment.[1]

Història[modifica]

Moovly va ser fundada a Bèlgica el novembre de 2012 per Brendon Grunewald i Geert Coppens amb la visió de "convertir-se en la plataforma número u per involucrar la creació de continguts multimèdia personalitzable". La missió de la companyia és "permetre que tothom pugui crear contingut multimèdia atractiu fent-ho assequible, intuïtiu i senzill". La companyia ha experimentat un creixement constant de subscriptors de les corporacions multinacionals, petites i mitjanes empreses, així com institucions educatives .. La companyia va obtenir inicialment diverses rondes d'inversió externa per finançar el seu creixement, i al juliol de 2016, cotitza a la Borsa de Valors de Toronto Venture com Moovly Media Inc, sota el símbol MVY (TSX.V: MVY).

Producte[modifica]

Moovly és un núvol de mitjans digitals i conté una plataforma de programari de creació de continguts. El contingut pot ser creat a través de diferents interfícies, incloent l'editor, així com interfícies de generació de vídeos simples i personalitzats.

Usant una combinació d'imatges pujades, vídeos i sons, així com una biblioteca predefinida d'objectes, els usuaris són capaços de reunir ràpidament nous continguts d'animació. Els vídeos finals o les presentacions es poden descarregar com un MP4 per exemple, o publicats en una varietat de plataformes de vídeo.

Moovly ofereix una llicència gratuïta rica en característiques que permet als usuaris crear vídeos animats[2] que poden ser exportats a Facebook i YouTube, així com les llicències de primera qualitat per a l'ús avançat i professional. Els vídeos lliures inclouen la marca Moovly. Com una eina educativa[3] i amb fins educatius, [4]Moovly ofereix llicències específiques.[5]

Les empreses i marques poden utilitzar la seva pròpia biblioteca de gràfics animats, les seves pròpies fonts i joc de colors estàndard.[6]

Referències[modifica]

  1. Flanders Today, Flanders Today Arxivat 2021-01-01 a Wayback Machine., September 13th, 2013, "Moovly offers new online tool to develop multimedia designs"
  2. Wilson, Liévano, John S. Knight Journalism Fellowships at Stanford Arxivat 2015-10-09 a Wayback Machine., Sep 04th, 2014, "10 things you need to know when producing a data animation for a newsroom"
  3. Hart, Jane, Centre for Learning & Performance Technologies Arxivat 2017-02-17 a Wayback Machine., Sep 21, 2015, " Top 100 Tools for Learning | Centre for Learning & Performance Technologies"
  4. Janssens, Mieke, KlasCement Educational Resources Network, Sep 22, 2015, "Moovly: Create animated videos and presentations | KlasCement Educational Resources Network"
  5. «Moovly Website». Arxivat de l'original el 2016-11-17. [Consulta: 1r abril 2017].
  6. Waldron, John, markITwrite Arxivat 2017-02-13 a Wayback Machine., Nov, 2014, "Moovly: Video Animation for Everyone | markITwrite"

Enllaços externs[modifica]