Vés al contingut

Orochimaru

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Per a l'enemic de Naruto, aneu aquí.
Infotaula personatgeOrochimaru
Tipuspersonatge humà de ficció
ninja fictici Modifica el valor a Wikidata
Epònimserpent Modifica el valor a Wikidata
Dades
Ocupacióninja fictici Modifica el valor a Wikidata

Orochimaru (大蛇丸 , Orochimaru?), és el nom d'un personatge llegendari japonès descrit en la sèrie novel·lada Jiraiya Goketsu Monogatari (La Llegenda de Jiraiya el Galant), és l'arxienemic del ninja Jiraiya.

Argument de la història[modifica]

Jiraiya (児雷也) ('fill del raig'), era descendent d'un clan poderós de Kyushu. Quan la família va passar per moments difícils, Jiraiya va anar-se a la província de Echigo, ara la prefectura de Niigata, i es va convertir en el cap d'una banda de yakuza.

Jiraiya va aprendre, gràcies a un immortal que vivia a la Muntanya Myokobu (conegut popularment com a Echigo Fuji), la màgia dels gripaus.

Jiraiya no va ser capaç de matar el seu rival a qui odiava, Sarashena, home que havia causat la ruïna de la seva família.

Jiraiya es va enamorar i casar amb Tsunade (綱手) (el seu nom està format pels caràcters de 'corda' i 'mà'), una dona jove i bonica que coneixia la màgia dels llimacs.

Més tard, un dels seguidors de Jiraiya, Yashagoro, va començar a aprendre la màgia de les serps i va acabar dient-se Orochimaru (大蛇丸) (Orochi vol dir 'Monstre serp', i maru s'utilitza per crear noms de persona).

Després Orochimaru va atacar a Jiraiya i a la seva esposa, Tsunade. Jiraiya va lluitar contra Orochimaru àrduament, però ell i la seva esposa van ser enverinats per la serp i van caure inconscients. Afortunadament, un altre seguidor de Jiraiya, a qui Jiraiya havia salvat una vegada de la mort, va venir al seu rescat.

Adaptacions[modifica]

No hi ha cap dubte que la sèrie Naruto es va inspirar en aquesta història, ja que Tsunade, Jiraiya i Orochimaru són personatges de la sèrie manga.