Vés al contingut

Pírcing Princess Albertina

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Pírcing Princess Albertina
Pírcing Princesa Albertina (part inferior), a més de labiaplàstia, reducció del prepuci de clítoris i implant transdèrmic (part superior)
UbicacióUretra
Vagina
JoieriaAnell de bola captiva
Barbell circular
Cicatrització2 - 3 setmanes

El pírcing Princess Albertina és un pírcing genital femení, on un anell entra a la uretra i surt a través de la part superior de la vagina.[1][2]

Aquest pírcing pot ser estimulat sexualment, ja que la seva presència estimula els nervis de la uretra durant les relacions sexuals o les activitats de masturbació.

La seva cicatrització triga de dues a tres setmanes.

Història[modifica]

Anne Greenblatt va descriure el pírcing Princess Albertina a Ralph H. en 1995 com «un pírcing relativament nou i experimental».[3] El seu nom prové del fet que és anàleg al pírcing Prince Albert, un pírcing genital masculí.

Una variació més extrema d'aquest pírcing és el pírcing Scrunty.

Joieria[modifica]

Generalment es fa servir un anell de bola captiva de 1,6 mil·límetres de gruix, que pot ser massa prim a la llarga i condueix a la lenta migració de la joia. A més, les boles de l'anell poden molestar. Per tant, a llarg termini, s'ha de ficar un barbell circular, com en l'home, de 4 mm de gruix.

Complicacions[modifica]

Anatòmicament, no es pot fer amb totes les dones; aquest pírcing requereix que l'usuària tingui la uretra prou gran perquè això sigui factible. El pírcing Princess Albertina és relativament poc freqüent perquè la seva col·locació és difícil; es un pírcing avançat i pocs professionals del pírcing estan disposats o són capaços de realitzar-lo.

El potencial d'infeccions del tracte urinari o cistitis pot augmentar amb aquest pírcing, ja que la uretra de la dona és relativament curta en comparació amb la de l'home; si bé molts pírcings genitals masculins són transuretrals, la gran longitud de la uretra masculina redueix el risc d'infecció urinària causada pels pírcings transuretrals. A més d'això, la sonda uretral utilitzada sovint per ampliar la uretra pot ser perillosa si es fa malament.

La presència d'aquest pírcing pot alterar o desviar el flux de l'orina i pot requerir atenció addicional durant i després de la micció.

Referències[modifica]

  1. Solot, Dorian; Miller, Marshall (2007). I Love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide, p. 184. Da Capo Press, ISBN 978-1-56924-276-6
  2. Angel, Elayne (2009). The Piercing Bible, p. 294. Random House, Inc., ISBN 978-1-58091-193-1
  3. Featherstone, Mike; Burrows, Roger (1995). [Cyberspace/cyberbodies/cyberpunk: cultures of technological embodiment,] Sage, ISBN 978-0-7619-5084-4

Enllaços externs[modifica]