Vés al contingut

Señora de nadie

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaSeñora de nadie
Señora de Nadie Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
DireccióMaría Luisa Bemberg Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióLita Stantic Modifica el valor a Wikidata
GuióMaría Luisa Bemberg Modifica el valor a Wikidata
MúsicaLuis María Serra Modifica el valor a Wikidata
FotografiaMiguel Rodríguez Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeMiguel Pérez Modifica el valor a Wikidata
ProductoraGEA Producciones
Dades i xifres
País d'origenArgentina Modifica el valor a Wikidata
Estrena1982 Modifica el valor a Wikidata
Durada98 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalcastellà Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gèneredrama Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0084664 Filmaffinity: 995122 Letterboxd: nobodys-wife Allmovie: v151755 TCM: 488016 TMDB.org: 127022 Modifica el valor a Wikidata

Señora de nadie és una pel·lícula argentina del 1982, dirigida per María Luisa Bemberg i protagonitzada per Luisina Brando, Rodolfo Ranni, Julio Chávez, China Zorrilla, Susú Pecoraro i Gabriela Acher. Es va estrenar l'1 d'abril de 1982.

Sinopsi[modifica]

És la història de Leonor, una bona mestressa de casa que viu amb el seu marit, Fernando, i els seus dos fills. Estima profundament al seu marit i no posa en dubte la reciprocitat del seu amor i la seva fidelitat. Un dia, circumstancialment, descobreix que el seu marit l'enganya. Leonor se sent traïda emocionalment i comprèn que el seu món, basat en una mentida, s'ha enfonsat com un castell de naips. Amb més por que convicció, abandona la casa, deixant cartellets amb instruccions precises per a la seva marxa i confia als seus fills a cura del seu marit. Es refugia amb la seva tia Lola que té una casa transformada en una llar per a ancians. Allí Fernando no podrà trobar-la. Espia als seus fills sortint de la seva casa per al col·legi però no pot acostar-se ja que no vol que la vegin destrossada. Amb una recomanació del marit de la seva mare, comença a treballar en una immobiliària com a promotora i per primera vegada en la seva vida guanya els seus propis diners. Coneix casualment i es fa amiga d'un jove homosexual, Pablo (Julio Chávez), que és tendre, sensible i tan desolat com ella. A poc a poc es retrobarà amb els seus fills, als qui veurà diàriament, i començarà un procés de cerca de la seva pròpia identitat.

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

  1. Ficha de la película en el sitio web Cine Nacional (Buenos Aires).
  2. Ficha de Nísenson Bohmer, Ana María Arxivat 2017-12-13 a Wayback Machine. en el padrón electoral argentino, publicado en el sitio web Buscar Datos. Afirma que nació el 2 de septiembre de 1948 en la ciudad de Buenos Aires.
  3. [enllaç sense format] http://www.buscardatos.com/personas.php?nombre=Pronzato%20Victor%20Carlos%20Jorge&cuit=20-15225763-6 Arxivat 2017-12-13 a Wayback Machine. Ficha de Pronzato Rapeti, Víctor Carlos Jorge] en el padrón electoral argentino, publicado en el sitio web Buscar Datos. Afirma que nació en 1962 en la ciudad de Buenos Aires.

Enllaços externs[modifica]