Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Manlleus

Paucabot (discussiócontribucions)

Veig que has posat un munt d'enllaços a portals. La darrera vegada que en parlàrem, la majoria de veus eren a favor de limitar-ne molt el seu ús: Tema:Tsx7oa5o4pzraw8w i no crec que les coses hagin canviat molt d'ençà. Diria que no hi ha consens en inserir massivament plantilles d'enllaços a portals i, per tant, jo miraria de fer-ho.

Manlleus (discussiócontribucions)

@PaucabotNo m'agrada filar prim però dos missatges dubtosos en un fil (no el primer, ja que se n'ha parlat altre cop recentment a causa de les discussions a enwiki) no són consens per no fer-ho, i aquesta plantilla apareix en moltes altres pàgines dels diferents temes. Em va semblar adient almenys afegir-la als enllaços que apareix al portal que són estrictament relacionats i selectius, no és posar el portal d'esports als milers de persones amb article o en aquest cas a tots els aeroports, aeròdroms, aerolínies i models d'avió amb article a la Viquipèdia. Com que no hi ha consens, tampoc hi ha res en contra, com fins ara. Una vintena no són els milers possibles.

Manlleus (discussiócontribucions)

rescato un missatge vostre que subscrius: "com un enllaç més en una secció "vegeu també", sense caixeta destacada, en articles genèrics sobre cinema, no sobre pel·lícules ni actors ni etc. Just el que he fet.

Paucabot (discussiócontribucions)

D'acord que no n'has posat milers, que hagués estat pitjor, però jo diria que n'has posat bastants més que una vintena, cosa que ja es pot considerar més massiu que posar-ho a aviació, aeronau i aeroport, que són els que jo consider estrictament relacionats. Segons jo, enlairament ja es fa bastant més enfora.

I si et vaig escriure, és precisament perquè sí que hi havia bastantes veus en contra de la inserció massiva d'aquestes plantilles, com has pogut comprovar a l'enllaç que et vaig passar.

Manlleus (discussiócontribucions)

jo no entendré mai la negativa d'aquestes plantilles i dels portals en sí, però per exemple la d'aviació apareixia a més pàgines que jo no havia posat però que sí les llevaria: https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial:Enlla%C3%A7os/Plantilla:Portal_de_l%27aviaci%C3%B3&limit=500 Ja ho he retocat. Si suggereixes només posar un o dos articles em sembla força insuficient, i un tema com l'enlairament aeri, ja ho diu a primera línia "part essencial d'un vol", sí que està estrictament relacionat amb l'aviació. Si em parles de Vueling o de l'Aeroport de Barcelona, aquests ja no fa falta excepte si hi ha un portal o projecte més concret, p.ex: "Aeroports dels Països Catalans", "Empreses d'aviació", etc.. He afegit els enllaços als articles que apareixen al portal exceptuant els que són menys notables, és a dir, només articles genèrics. Vull procedir a actualitzar portals també.