Vés al contingut

Tema de Viquipèdia:La taverna/Ajuda

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola. Hi ha alguna forma de forçar que la taula resultant de la plantilla {{Valor nutricional}} quedi alineada a l'esquerra? Gràcies.

Exemple:Alvocat

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Posant-hi la plantilla left, o sigui {{left|{{valor nutricional}}}}, queda a l'esquerra, però no acaba de quedar bé del tot i a més es fa nosa amb la imatge del mapa, si més no vist amb una pantalla ampla.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

De moment la deixo a l'esquerra, però és cert que no queda perfecte.

Es pot afegir una vora? O potser encabir la taula dintre d'un requadre, com si es tractés d'una imatge?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

A la meva pàgina de proves he fet una temptativa de ficar el valor nutricional dintre d'un requadre: tampoc és una meravella estètica. S'accepten suggeriments...

Yuanga (discussiócontribucions)

Hola! Acabo d'editar la plantilla perquè es mostri alineada per defecte a l'esquerra, però no sé si és això el que es vol: que sempre estigui a l'esquerra.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

@Yuanga Jo el que demanava era que hi hagués l'opció d'alinear a dreta o esquerra, similar al que es fa amb les fotos. Ara pateixo per totes les pàgines que tinguin aquesta plantilla, potser han quedat desquadrades.

Yuanga (discussiócontribucions)

Fet. Ara es pot seleccionar amb el paràmetre "alineacio=", indicant "left" o "right" (per defecte s'alinea a la dreta).

Alzinous (discussiócontribucions)

En general, és millor no pensar en termes estètics quan s'edita un article i acceptar les opcions per defecte, ja que el que es veu bé en un ordinador por ser que no es vegi bé en un altre. Teòricament, l'opció per defecte estaria optimitzada per una majoria de configuracions.

Resposta a «Alineació plantilla Valor nutricional»