Vés al contingut

The Adventures of Greyfriars Bobby

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaThe Adventures of Greyfriars Bobby
Fitxa
DireccióJohn Henderson
Protagonistes
ProduccióChristopher Figg

Alex Swan
GuióJohn Henderson
Richard Mathews
Neville Watchurst
MúsicaMark Thomas
FotografiaJohn Ignatius
ProductoraPiccadilly Pictures
Ursus Films
DistribuïdorNetflix Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenRegne Unit
Luxemburg
Estrena2005
Durada104 minuts
Idioma originalanglès
RodatgeEdimburg Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereFamiliar
Lloc de la narracióEscòcia Modifica el valor a Wikidata

Lloc webbobbythedog.co.uk Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0435597 Allocine: 109667 Letterboxd: the-adventures-of-greyfriars-bobby Allmovie: v339032 TV.com: movies/the-adventures-of-greyfriars-bobby TMDB.org: 73772 Modifica el valor a Wikidata

The Adventures of Greyfriars Bobby és un film familiar d'origen escocès exhibit als Estats Units el 2005, i al Regne Unit el 2006. Va ser dirigit per John Henderson, i es desenvolupa a la ciutat escocesa d'Edimburg. La història tracta al voltant d'un gos de raça terrier anomenat Bobby, el qual no vol deixar la tomba del seu amo, després que aquest morís. El gos haurà d'afrontar moltes de dificultats per poder viure la seva vida, i custodiar la tomba del seu amo.

Argument[modifica]

John Gray, el capità de policia d'Edimburg posseeix un gos anomenat Bobby, però li permet al gos que sigui amic d'un silenciós nen anomenat Ewan. Quan Gray mor i és enterrat al cementiri Greyfriars, el gos no deixa la tomba del seu amo, malgrat l'afecte que sent per Ewan. L'encarregat del cementiri Greyfriars, James Brown li pren afecte a Bobby i li proporciona aliment i protecció. La promulgació d'una nova llei per a gossos a Escòcia atempta contra la vida de Bobby, i Ewan farà tant com sigui possible per salvar el gos, i fins i tot recorrent davant l'intendent d'Edimburg.

Enllaços externs[modifica]