Vés al contingut

Unió de la Joventut Revolucionària de Laos

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióUnió de la Joventut Revolucionària de Laos
ຄົນລາວ ຊາວ ຫນຸ່ມ ປະ ຊາ ຊົນ ປະ ຕິ ວັດ ສະ ຫະ ພັນ
Dades
Tipusorganització juvenil Modifica el valor a Wikidata
Ideologia políticasocialisme Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació14 abril 1955
Governança corporativa
Seu
Òrgan de premsaNoum Lao
Afiliació nacionalPartit Popular Revolucionari de Laos
Afiliació internacionalFederació Mundial de la Joventut Democràtica

Lloc webweb.archive.org… Modifica el valor a Wikidata

La Unió de la Joventut Revolucionària de Laos (en laosià: ຄົນລາວ ຊາວ ຫນຸ່ມ ປະ ຊາ ຊົນ ປະ ຕິ ວັດ ສະ ຫະ ພັນ) és una organització de masses de Laos, dedicada a mobilitzar als joves d'arreu del país per tal de contribuir al desenvolupament nacional. És la branca jove del Partit Popular Revolucionari de Laos. L'associació té el seu origen l'any 1955 i va ser fundada com l'associació de joves combatents i ara té uns 243.500 membres registrats, amb edats compreses entre els 15 i els 30 anys.

La Unió de la Joventut Revolucionària de Laos posa especial enfasis en els camps de la informació, els mitjans de comunicació, l'entreteniment, l'art i la música. L'organització opera a nivell provincial, municipal, a nivell de districte i de poble, i col·labora amb paises estrangers i organitzacions internacionals en una àmplia gamma d'activitats i de programes.

L'organització té un departament d'impremta i de mitjans electrònics que publica la revista Nok Hien Bin (el petit ocell) i el diari Noum Lao i també desenvolupa programes de televisió i ràdio per als joves.