Usuari:Christian Mas Garcia/Leo Howard

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaChristian Mas Garcia/Leo Howard

'Leo Richard Howard' (Newport Beach, Califòrnia, 13 d juliol de 1997) és un actor, artista marcial nord-americana i [ [model (moda) | model]] que és millor conegut pel seu paper de Leo Little en la sèrie curta de Disney Channel, Leo Little s Big Show , amb el seu co-estrella G. Hannelius com Amy Little, el qual va ser cancel·lat així que Leo podria centrar-se en Kickin 'It' '. A més d'actuar, Howard també és conegut per les seves habilitats de arts marcials. S'ha incorporat les seves habilitats de Wushu i karate en moltes de les seves pel·lícules i papers de la televisió, [1] com " Jove Snake Eyes" en la pel·lícula de 2009, GI Joe: The Rise of Cobra , com «Jove Conan» en la pel·lícula de 2011, Conan el Bàrbar , i com Jack en la sèrie de Disney Kickin 'It' '.

Primers anys[modifica]

Leo Howard va néixer el 13 de juliol de 1997 a Newport Beach, Califòrnia, fill d'Randye i Todd "El Gran Bulldog" Howard. [2] [3] [4] Els seus pares són criadors de gossos professional i el Ranxo gran de Bulldog, on s'especialitzen en bulldogs anglès i francès de cria. Howard va assistir a escoles cristianes de Tri-City a Vista, Califòrnia, va passar gran part de la seva infància i va créixer a la petita ciutat de Fallbrook, al nord del Comtat de San Diego, abans de dedicar-se a una carrera de temps complet.

Arts Marcials i gimnàstica[modifica]

Howard va desenvolupar un interès en les arts marcials a l'edat de tres anys i va començar a estudiar a l'edat de quatre anys quan els seus pares el van matricular a un dojo a Oceanside, Califòrnia. Un any més tard, els seus pares el van matricular en un altre dojo, en el qual es va especialitzar en la disciplina del karate tradicional estil Shorin Ryu d'Okinawa. I a l'edat de set anys, va començar a desenvolupar les seves habilitats en les arts marcials extremes mitjançant l'addició d'aquestes a les seves rutines de gimnàstica. Posteriorment, Howard va començar a entrenar amb el campió del món d'arts marcials Matt Mullins, qui va fer una excepció que li va permetre a Howard convertir-se en l'estudiant més jove de la seva classe. A l'edat de vuit, Howard ja havia guanyat tres campionats del món. La seva especialitat és el karate Shorin Ryu, en la qual va obtenir el grau de cinturó negre, primer Dan. A l'edat de nou anys, Howard es va convertir en el membre més jove a participar de l'equip de rendiment de Mullins Sideswipe, un grup itinerant de coreògrafs, esportistes i artistes que entreté a audiències a tot el país amb una combinació d'arts marcials, dansa i acrobàcia. Al juny de 2011, Howard va parlar de l'experiència en la realització amb Sideswipe: "Crec que és el que realment em té addicte a realitzar. El meu paper ha canviat com he crescut com a artista i simplement he crescut. Jo estava bé, no era gran al començament, pel que em esforzé al màxim i, llavors, poof! Aquí estic, aquest valent noi corrent per aquí fent karate. Però per als dos últims anys he estat un dels intèrprets principals ". Així mateix, la seva gran habilitat en les arts marcials li va permetre participar en l'especial Kickin 'it.

Els seus començaments[modifica]

A primerenca edat, Howard era un fanàtic de les pel·lícules de Bruce Lee i Chuck Norris i admirava la seva capacitat per incorporar les arts marcials en la seva actuació. En l'edat de set anys, Howard li va dir a la seva mare que volia ser actor. Va ser en un torneig d'arts marcials que Howard va ser descobert primer per algú que pensava tenia la mira per anar al món de l'espectacle i pel que fa al seu agent de talent. Això va portar a treballar com a model per a imprimir publireportatges i després com a actor en anuncis publicitaris. El 2010, Howard recordava el seu entusiasme per irrompre

  1. «Leo Howard: From the Mats to the Movies». Bleach Report [Consulta: 13 juny 2010].
  2. http://theguardiansseries.com/the-movie-2/cast/leo-howard/
  3. Error en el títol o la url.«». Arxivat de l'[http: //www.nctimes.com/news/local/columnists/inperson/article_0b896da7-2d2a-5fab-98aa-6fc2de23f79e.html original] el 11 setembre 2012. [Consulta: 7 juny 2011].
  4. http://www.ocregister.com/entertainment/leo-304082-says-really.html