Vés al contingut

Usuari:Jessicasanchez.urv

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Comunitat educativa[modifica]

La comunitat educativa és un col·lectiu institucional format per diversos agents com pares, alumnes i professors i la participació i compromís d'aquests amb l'únic objectiu comú d'educar.

Aquesta comunitat es troba en tots els centres educatius amb la finalitat d'elaborar el projecte educatiu del centre mitjançant el plantejament d'uns objectius comuns, la creació d'un clima adequat de convivència i confiança, el manteniment d'una actitud de tolerància, flexibilitat i respecte mutu i l'ús de la comunicació com assignatura pendent. També és imprescindible adoptar una visió de futur, mantenir un desig continu de saber i recolzar-se i confiar en el que funciona i dóna bons resultats. [1][2]

Definicions[modifica]

Història[modifica]

Participants de la comunitat educativa[modifica]

Funcions[modifica]

Bibliografia[modifica]

  1. Alfonso, C., Amat, R., D'Angelo, E., Díez, F.J., Escaño, J., Escayola, E., Fernández, F., Gil, M., Huguet, T., Intxausti, M.J., Martorell, C., Medina, A., Mestres, J., Notó, C., Oller, M., Parellada, C., Pedreira, M., Rubio, M.D., Sitjà, G., Subirà, M., Terrón, E., Trilla, J. & Vila, I.. La participación de los padres y madres en la escuela (en castellà). (1ª ed). Caracas, VEN: Editorial Laboratorio Educativo, (2003), p. 155. ISBN 980-251-117-X. 
  2. Alsinet, J., Riba, C., Ribera, M. & Subirats, J.. Més enllà de l'escola. Transformacions socials i noves dinàmiques educatives i professionals. (1ª ed). Barcelona: Editorial Mediterrània, 2003, p. 227. ISBN 84-8334-503-X.