Vés al contingut

Usuari:Pallares/Marc Singer

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Biografia[modifica]

Va créixer a Corpus Christi, Texas. El seu pare, Jacques Singer, va ser director simfònic, i la seva mare, Leslie, pianista. Té una germana també actriu, Lori Singer, coneguda pel seu paper d'Ariel en la pel·lícula Footloose. És cosí del director de cinema Bryan Singer. Està casat amb l'actriu d'origen hawaià Haunani Minn.

Va començar amb papers en pel·lícules d'aventures i fantasia, com El Senyor de les bèsties (The Beastmaster). Va actuar el 1983 en la mini sèrie V i en la seva seqüela V: La Batalla Final (1984) en el paper de Mike Donovan (líder de la resistència contra els extraterrestres) al costat de Jane Badler que encarnava "Diana" la líder dels "Visitants". Va repetir el seu paper de Dar en The Beastmaster 2: through the Portal of Time i en el seu tercer lliurament, El senyor de les bèsties 3: l'ull de Braxus. El 2011, fa el paper de Lars Tremont, líder del Projecte Ares en V (sèrie de televisió de 2009).

Va participar en la pel·lícula If you Could See What I Hear on interpretava a Tom Sullivan. Altres films seus són Bodi Chemistry, Watchers, High Desert Kill, The Fighter i Dead Space.

Pel que fa a la televisió, a més de la sèrie V, va participar en Dallas, The Twilight Zone, Something for Joey, S'ha escrit un Crim, Highlander S01I07 com a Caleb... Entre 2001 i 2002, es va fer la sèrie El senyor de les bèsties, i ell va participar en el paper de Dartanus.

El 15 de desembre del 2014 es va revelar que Marc Singer havia estat contractat per interpretar al General Matthew Shrieve en la sèrie Arrow per a la tercera temporada.

[[Categoria:Actors canadencs]] [[Categoria:Persones de Vancouver]]