Usuari Discussió:BSerra

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola BSerra! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


--Jahecaigut 02:04 16 abr, 2005 (UTC)

Signatures[modifica]

Hola :-) Recorda que no es signen els continguts afegits dins els articles, només es signen els comentaris propis en les pàgines de discussió. joanjoc 16:21 25 abr, 2005 (UTC)

Països[modifica]

Amb el teu ritme, d'aquí una o a tot estirar dues setmanes, tindrem tots els països enllestits! (només 15 encara no tenen ni esborrany) En fi, que una gran feinada. Encara que oficialment no t'hagis apuntat al projecte, és clar que t'hi has abocat. Gràcies!--Jahecaigut 01:06 17 mai, 2005 (UTC)

Crec que ens en podem felicitar, sí... Ara és qüestió d'anar-hi afegint més dades, crear les entrades de les entitats subestatals, etc. I anar-hi afegint les taules dels països, que encara en falten moltes. Gràcies també per la teva feina d'aquests dies, que ja he vist que n'havies anat fent de nous. Endavant! Enric 16:12 25 mai, 2005 (UTC)


Perdona...[modifica]

Perdona, sense voler he esborrat la Categoria:Sud-àfrica de l'article Tswana. Veig que ja ho has arreglat :-) Estàs fent molta feina ben feta, endavant!! --Joanjoc (discussió) 17:28 1 jun, 2005 (UTC)

Kenya[modifica]

si en català és Kènia, per què ho canvies pel mot en anglès?

Et responc a la meva pàgina, espero que ho llegeixes.
A la L'Enciclopèdia que he consultat la forma que apareix és Kenya, potser Kènia també sigui correcte però jo no ho he trobat. Per altra banda consultant el llistat de pàgines requerides n'he trobat 7 o 8 que enllaçaven a Kènia, pàgina que no existia a la nostra Viqui, i les he dirigit a Kenya que ja estava creada.
Si coneixes alguna web fiable on es pugui consultar la toponímia, t'agrairia que m'ho fessis saber.
Salutacions :-).
Per al que ha escrit la salvatjada que en català Kenya és *Kènia?
ARGH!!!!!!!!!!!
*Kènia és tan català com seria *Catalúnia.
Seria una adaptació al català de l'adaptació espanyola Kenia de l'original suahili (que no anglès) Kenya.
Si et mires l'article sobre el suahili veuràs que igual que en català el so /ny/ es representa amb ny.
El problema, en realitat, el tenen els espanyols, que en lloc d'adaptar-ho bé al seu idioma, Keña o Queña van crear l'engendre aquest de Kenia. Suposo que seria massa per a ells admetre que això de l'ny no és cosa només dels catalans... :-)
I aleshores van venir uns catalans mesells i aculturats i en lloc de fer servir la forma bona es van creure que el millor era copiar de l'espanyol...
Però per molt que molt sovint veiem i sentim *Kènia en català normatiu és Kenya.
I pel que fa a un lloc on trobar toponímia confiable, la Gran Enciclopèdia Catalana podia funcionar. Per una banda el seu web, però és de pagament. Només es pot saber si un article existeix o no, que sovint ja és cosa bona. Si no, en el seu diccionari es pot cercar una cosa com kenyà i veure que hi diu Natural de Kenya. .
També es pot consultar la guia d'estil de Softcatalà. I també per a noms de països tenim això.
--Viktor 12:25 26 jun, 2005 (UTC)

Taula país[modifica]

He creat la taula de país d'Armènia. Hi ha alguna manera que no surti el guió com a enllaç si no hi ha any de cens de població? Potser es podria canviar la plantilla Taula_d'estat. Pere

Categoria Sarre[modifica]

Perdona que hagi tret la categoria, però en aquell moment encara no existia. No he vist que el teu canvi era tan recent. En tot cas recorda que per crear una categoria, ha d'haver-hi un mínim de 5 articles.

He vist que has estat afegint la taula infobox Ciutat DE a algunes ciutats alemanyes. Perfecte! ara, degut a un petit conflicte d'edicions a Frankfurt, estem ampliant la taula aquesta de tal manera que s'hi podran afegir més dades (lema, taxa d'atur...). Si vols col·laborar, l'ajuda serà benvinguda.

També finalment volia dir-te que també s'ha de crear les plantilles sobre districtes rurals i urbans d'alguns estats d'Alemanya per tal d'uniformitzar tots els articles de ciutats i pobles d'aquest país. Aquests són els meus propers objectius. Salutacions.--Xtv (que dius que què?) 11:25, 28 jun 2006 (UTC)

He fet una llista de tots els articles que hi havia sobre Alemanya i he vist que es podien crear les categories d'alguns estats (Baden-Wurtemberg té catorze articles). He anat fent de més a menys fins a arribar a aquells estat que no tenien el mínim de 5 articles i com que anava "llençat" pensava crear les quatre que en falten (Bremen, Mecklemburg-Pomerània Occidental, Slesvig-Holstein i Turíngia) i els propers dies afegir alguns articles més per arribar al mínim acordat a la Viquipèdia. Fer primer els articles i després crear la categoria seria el més coherent, però jo no hi era a classe el dia que explicaven la cohèrencia.
Respecte a l'ampliació de la taula de les ciutats alemanyes i de les taules de geografia en general, penso que ha vegades posem dades que no són molt importants (el codi postal de la ciutat de Konz?) i en manquen d'altres més significatives: la taxa d'atur, com deies, o el PIB per càpita o la taxa d'immigració ...Ara dit això ve la segona part de la qüestió, l'obtenció de les dades, si el codi postal el traiem de la viqui anglesa o alemanya tot i que no sigui una dada fonamental no suposa cap problema incloure'l. El que veig més complicat es obtenir aquelles dades que abans comentava, caldria tenir coneixements d'alemany per anar a les fonts i temps.
De plantilles no en sé, tot i que volia intentar aprendre'n per fer la dels cantons süissos (algun dia).
Salutacions.--BSerra 12:30, 28 jun 2006 (UTC)
Hola, suposo que no és un gran problema tenir temporalment algunes categories amb menys articles. Jo només t'ho deia per informació. Pel tema de les taules, jo en principi vaig copiar la informació de l'anglesa. La resta de dades es poden buscar de l'alemanya, són quatre parauletes que si bé potser en princpi no se saben, mirant una mica l'analogia amb les altres pàgines, es pot treure. I pel que fa a les plantilles, si vols t'explico com les faig (no domino gaire però com les traduccions: busco una que estigui feta i intento entrendre què vol dir cada cosa...) perquè puguis fer els cantons suïssos, i ja m'encarrego jo de les que queden d'Alemanya. Salutacions i endavant!--Xtv (que dius que què?) 21:46, 28 jun 2006 (UTC)
Per cert, l'article principal d'una categoria, es sol posar ordenat alfabèticament al principi de tot. És a dir, que quan posis per exemple la categoria de Renània-Palatinat a l'article de Renània-Palatinat, ho hauries de fer així: [[Categoria:Renània-Palatinat| ]] amb un espai en blanc darrera de la barra vertical, i així apareixerà la primera de totes a la categoria. Dóna un cop d'ull si tens temps a Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització (encara que no sé si això hi apareix :P). Salutacions!--Xtv (que dius que què?) 22:05, 28 jun 2006 (UTC)

Perdó t'havia escit una cosa que no era per a tu. Ho sent. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:25, 25 jul 2006 (UTC)

Plantilles de Lands alemanys[modifica]

A ser possible, quan creis un article nou sobre una ciutat alemanya en la qual existeixi la taula {{Lands alemanys NOM DEL LAND}}, podries inclure també tal taula a l'article, siusplau? Fixa't com l'he afegida a Duisburg, que ja existeix la plantilla {{Lands alemanys Renània del Nord-Westfàlia}}. Gràcies! Salut.--Xtv (que dius que què?) 11:30, 10 ag 2006 (UTC)

història[modifica]

No sé si encara estàs actiu, si tornes per aquí fes un cop d'ull al portal d'Història, hi ha molts articles on podries col·laborar --barcelona 15:49, 29 juny 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola BSerra,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:42, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 15 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:00, 12 gen 2008 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:18, 6 març 2009 (CET)[respon]