Vés al contingut

Usuari Discussió:Hera2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Hera2! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Si disposeu d'un lector RSS podeu ser avisat de canvis en una pàgina. Per fer-ho aneu a l'historial de la pàgina que voleu vigilar i al requadre "eines" pitjeu sobre RSS o Atom, depenent del sistema que utilitzeu. Aixó es molt útil per a ser avisats de canvis a la vostra plana de discussió.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?



Espero que no et sigui molt difícil integrar-te a aquest apassionant projecte. Qualsevol dubte, ja saps. Els enllaços blaus et porten a altres pàgines. No dubtis en navegar tot el que calgui i a la taverna sempre podràs exposar qualsevol seggeriment, idea, dubte... Fins aviat. --Anskar (disc.) 02:10, 11 oct 2011 (CEST)[respon]

Consells[modifica]

Hola, he pogut observar que ets força nova a la VP i volia donar-te uns petits consells a tenir en comte a l'hora d'editar. El missatge de benvinguda ja et diu què has de fullejar per aprendre a editar, però he pogut comprovar que encara va una mica coixa, la cosa fa l'ullet. No et preocupis. Per això estem. Tots els articles han de ser catalogats dins una categoria i es marca [[Categoria:la_categoria_més_específica]] al final de l'article. Jo t'havia colocat la categoria però la vas esborrar sense saber per que servia. Tranquilament, convé tenir-ho en compte per no anar posant i treien. Te la torno a col·locar per que vegis com es posa i així sabràs com fer-ho d'ara endavant. Es posa abans dels interwikis (si faig servir un llenguatge poc entenedor avisa'm), que son els els enllaços tipus [[en:Epidicus]] ([[llengua:article]]), en el cas del teu article. Fa que la viquipèdia en català sàpiga que la wikipedia en anglès té el mateix article i al revés (hi ha màquines que comproven els enllaços i van afegint els que hi manquen), però almenys n'hi ha d'haver un perquè la màquina sàpiga que s'han d'afegir els interwikis. Per últim, aquesta ja te la faig fer a tú i així practiques una mica més, convé marcar les paraules importants dins l'article que enllacen altres articles. Es fa de la forma [[Plaute]] que queda marcat a l'article com Plaute (com pots veure tots els enllaços es marquen amb [[]]). És de color blau, perfecte, hi ha una pàgina creada que parla de Plaute. Podem fer el mateix amb totes les paraules importants que trobem a l'article, no cal que sigui específique de teatre, però sí que les més importants de teatre haurien d'estar marcades Menandre, estereotip, puella pulchra... EP!!! un enllaç en vermell. mmm significa que és un article que no està el·laborat. mmmm És prou important com per que tingui un article independent? Al ser un personatge estereotipat de les comèdies clàssiques pot ser que sí, apa, doncs, ja tens feina fa l'ullet. Clar que les comèdies clàssiques potser tenen ... ¿? comèdies clàssiques en blau i després en vermell? què ha passat? [[comèdia|comèdies clàssiques]], [[comèdies clàssiques]] és la manera de marcar un text que no té article però que el títol d'un altre en fa referència. Entesos? Ho deixo aquí per no saturar-te. Només encoratjar-te a seguir millorant Epídic. Veuràs que t'hi he fet uns petits retocs i que et deixo feina per fer per poder posar en pràctica els nous coneixements adquirits. Gràcies. --Anskar (disc.) 12:41, 11 oct 2011 (CEST)[respon]