Usuari Discussió:Martorell/2005 10

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hi there[modifica]

Thanks for the message on my talk page, and for taking the time to notice a new user.

I will return later when I have more time.

Kind regards,

Paul from New York City.

Paul Klenk 15:26 5 oct, 2005 (UTC)

Viquipèdia Murciana[modifica]

Hola Martorell!

Sorry about the Murcian wikipedia. Jo aprovo la creació de viquipèdias a llengües regionales. So I could have accepted a wikipedia in Murcian. I hope they find another way to promote their language / dialect. Good luck with the Catalan wiki! (I would help here, but my Catalan is terrible, as you can see!) --Chamdarae 21:00 6 oct, 2005 (UTC)

Sobre els mapes municipals[modifica]

Hola Martorell. He vist que has tret les imatges de les comarques del Páis Valencià per termes municipals. Per un treballet les necessite, i voldria saber si les tens en algun format de millor qualitat que el que es veu ací. Tipus Corel o semblant.

Moltes gràcies! I enhorabona per la feina!!!

David davidabad@servicam.com

Càrrega d'imatges[modifica]

Hola! Gràcies per la benvinguda. A vore, resulta que el primer que vaig intentar fer amb la imatge va ser posar-la a Commons. Però no vaig saber. Bé, vaig fer allò que m'havia explicat VRiullop, però no sé per què, no em reconeixia la contrassenya. Segurament és que vaig fer alguna cosa mal feta. Per això, també per anar aprenent, la vaig càrregar a la vikipèdia catalana. Si és un problema molt gros, la podeu llevar, tampoc és que la foto siga cap meravella.

  • De tota manera, ara deprés provaré.
  • Aprofite l'avinentesa per a fer-te una pregunta sobre l'article Alacant. Rambla de les ovelles? Jo sempre n'he sentit a dir Barranc.
  • I res més, moltes gràcies per la benvinguda.

--Ferran 08:37 7 oct, 2005 (UTC)

Gràcies per l'aclariment. Ja he posat la imatge a Commons. He de fer alguna cosa amb la que vaig posar a la vikipèdia catalana?

--Ferran 12:17 7 oct, 2005 (UTC)

Gràcies per l'avís. La veritat, em mereixo "l'estirada d'orelles" perquè jo mateix vaig participar en la taverna donant el meu vist-i-plau a la iniciativa de pujar les imatges a Commons. Ara bé, quan ahir vaig pujar la imatge obtinguda de la Viqui anglesa em van sorgir alguns dubtes:
  • Com és que el mateixos creadors de la imatge a la Viqui anglesa no la pugen a Commons si té llicència?
  • Llavors vaig pensar que a la taverna us referíeu només a pujar imatges pròpies, no d'alienes que haguem obtingut d'altres Viquis.
  • Per últim, hi ha imatges en altres Viquis que duen templates que em resulten molt ambiguus, i no sé mai si són imatges llicenciades o no. No sé si m'explico. Saps? Penso que no estaria gens malament de crear alguna pàgina a la Viqui catalana on poguéssim saber el significat i limitacions exactes d'alguns d'aquests templates que habitualment acompanyen les imatges de la viqui anglesa.

Res gràcies de nou. Ja miraré de pujar la imatge a Commons. Així m'estrenaré; a veure si me'n surto!--Xadaga 12:35 7 oct, 2005 (UTC)

Hola Joanot,

He canviat el nom de l'il·lustre filòleg i historiador a l'article, i deixat una nota a la corresponent discussió. Pero no em deixa reanomenar-lo a Manuel Sanchis-Guarner (on crec que s'hauria de canviar) perquè ja existeix. Fot-me un cop de mà, please. Mentrestant, jo vaig canviant els altres redireccionaments...

Salutacions,

--Periku 14:48 7 oct, 2005 (UTC)

Ja he canviat els redireccionaments. Només falta esborrar Manuel Sanchis-Guarner i després fer el reanomenament cap allà (no crec que valgui la pena mergejar els historials...) Salutacions.--Periku 15:08 7 oct, 2005 (UTC
Xe, Joanot, que són dos minuts... :)--Periku 08:10 13 oct, 2005 (UTC)

Viquipèdia murciana[modifica]

Ja ho he vist, pero sembla que hi han molts "opposes" a la on-going. Jo ja he penjat un altre missatge contestant. En qualsevol cas gracies per tot. Pel moment estic traduïnt l'interfaz, per si fos necesari i fos aprovada. --Assarbe 11:44 10 oct, 2005 (UTC)

Imatges del Parc Vigeland[modifica]

Hola Joanot,

No em dic Ferran, però és igual. Per cert d'on has tret aquest nom? Gràcies per la teva valuosa informació. Intentaré apendre i pujar les imatges a commons. Salutacions. --Usuari:Pixel 20:56 11 oct, 2005 (UTC)

Valencia's Economy[modifica]

As I can see you are as anti-Valencian as one can be, something which goes entirely against the spirit of Wikipedia. What really surprises me is the speed with which you overwrite the changes I make, as if you have nothing else to do.

I will ask tomorrow for permission from the IVEX and will post the article as soon as I get it.

I'm a Canadian living in Valencia since 5 years ago and think it's a disgrace to see political messages in Wikipedia. I suppose your friends at the PSPV are the authors of the "Economy" section.

It's a pitty to see such a wonderful tool as Wikipedia turned into a propaganda tool by a minority. You won'r really achieve much by discrediting Valencia in Wikipedia though. The people you will influence are a drop in the ocean of hundreds of thousands of visitors that come and will come for the America's Cup. Beilieve me these visitors will love the city and the Comunitat Valenciana. No hard feelings

Observatori del vandalisme[modifica]

Hola Martorell,

Enhorabona per la tasca feta amb l'objectiu de censar el vandalisme de què és objecte la Viquipèdia.

Justament, he omplert un "formulari" a Viquipèdia:Observatori del vandalisme i volia fer-te un parell d'observacions:

  • Si no vaig errat (que podria ser) crec que has fet una traducció incorrecta del terme cruzada i l'has traduït per creuada. Si en realitat volies dir el que penso que volies dir, aleshores la paraula correcta és croada. Això afectaria el template que també has creat així com els altres llocs on has inclòs aquesta paraula.
  • Parlant del template. Quan he omplert el formulari no hi ha hagut manera de posar els exemples en el camp Exemple ja que sempre, per defecte, surt la pàgina de l'usuari Flazzy. Per això els he posat en el camp Pàgines atacades. No sé, mira-t'ho i me'n dius alguna cosa si us plau. Arrevuere i gràcies!!!--Xadaga 23:03 15 oct, 2005 (UTC)

Sobre els canvis de la taverna[modifica]

Eii Martorell. Després dels canvis que has fet, he intentat deixar un comentari en un apartat, l'he desat i apareix en la pàgina de Taverna/Actual però no apareix en la pàgina principal de la taverna. No sé si només em passa a mi. Intenta-ho a vore si et passa a tu també. M'han agradat molt els canvis i gràcies per haver posat la meua proposta de la Taverna. Adéu. --Pepetps (Podem discutir-ho) 17:35 17 oct, 2005 (UTC)

M'agrada el sistema dels apartats, ja no haurà tanta mescla de tipus de discussió. Però crec que és millor com ho tenies abans (cada divisió de la taverna en una pàgina diferent i la pàgina de sempre de la Taverna com a la pàgina principal de totes les divisions), pensa que arribarà un moment que es sobrecarregarà la pàgina amb només uns pocs comentaris en cada divisió de la taverna. M'agrada molt com estàs deixant la Taverna. --Pepetps (Podem discutir-ho) 18:29 21 oct, 2005 (UTC)

Desdialectitzacions[modifica]

Veig que has canviat "les meues contribucions" per "les vostres contribucions" a fi de desneutralitzar el text. Em temo, però, que molta gent està acostumat a trobar-se aquesta mena de textos en primera persona. Has valorat la possibilitat de fer servir la paraula pròpies? Només és un suggeriment. Rata de Biblioteca 07:23 18 oct, 2005 (UTC)

Sí, jo també ho he pensat sobre això, a més que "les vostres" és un text massa llarg. El teu suggeriment em sembla molt vàlid, tot i que també pensava posar tan sols "discussió", "contribucions", etc etc, perquè crec que està prou clar que es tracta d'un menú del propi usuari. --Joanot Martorell 07:44 18 oct, 2005 (UTC)

Gràcies per la benvinguda[modifica]

Abans de descobrir la Viquipèdia mai no hagués pensat que fer una "enciclopèdia" pogués ser tan divertit (i fins a cert punt addictiu!). Sóc novell novell però espero aprendre ràpid i col·laborar força. --Sax 19:30 18 oct, 2005 (UTC)

Els encapçalaments de les "taules" de la taverna[modifica]

Hola Martorell. La feina que esteu fent amb La Taverna és magnífica. Veig que ara has modificat els encapçalaments i la icona està ala dreta i "Inicieu un nou tema" a sota en lletra normal; personalment m'agradava com estava abans (fa unes hores) amb la icona a l'esquerra i "Inicieu un nou tema" en lletres més grosses a sota, ocupant tota l'amplada. Crec que d'aquella manera es veia m´s clar què s'havia de fer si es volia encetar una nova conversa... però vaja només és una impressió. --Oersted 12:34 19 oct, 2005 (UTC)

Tracte irrespetuós[modifica]

Hola, Joanot. Em dirigeixo a tu com administrador. Hi ha una pàgina d'usuari que em califica de vàndal. Fes el que creguis oportú.--VRiullop (parlem-ne) 18:26 20 oct, 2005 (UTC)

Hola[modifica]

No es mi intención ofenderte. Simplemente creo que lo que estáis realizando tú y algunos de tus amigos redactores es vandalismo político.

La página personal de los usuarios no se revierte, es de mala educación y de talante dictatorial.

Gracias y un saludo, --El Rei 19:10 20 oct, 2005 (UTC)

Por favor no vuelvas a revertir mi página personal. Eso es vandalismo. Espero que la nueva redacción (con talante, ho) sea más de tu agrado. Un saludo, --El Rei 19:20 20 oct, 2005 (UTC)

He posat un link a La Stoa.[modifica]

Bones.

Considero que és millor avisar prèviament.

En la web Zenó de Cítion ( http://ca.wikipedia.org/wiki/Zen%C3%B3_de_C%C3%ADtion ) he posat, a sota, en dues paraules a dures penes, un link a una pàgina de La Stoa que parla precisament de l'estoïcisme (la doctrina creada per Zenó).

Considero que un link que parli clarament del tema és vàlid ja sigui una web important o, en el cas de La Stoa, una web secundària.

Tinc totalment clar que tota propaganda, sempre mínima, i en servei directe i inequívoc a la Viquipèdia, és acceptable i subjecte a discussió.

En tot cas, si no agrada aquest tipus de link, només cal que l'editeu i l'elimineu. Per mi, no el conserveu si resulta antinormatiu.

Si resulta que la idea del link és bona, però no en aquest link concret sobre l'estoïcisme, sempre es pot raonar.

Salutacions.

Logotip[modifica]

Hi Joanot,

What is the possible motivation for changing the logo? The only difference seems to be a change in font. In my personal opinion, the new font is quite a bit uglier.

Sobre els canvis en la Viquipèdia[modifica]

Em dirigisc a tu com administrador a vore si pots canviar el "category" per "categoria" (com estava abans) de baix del tot dels articles. Possiblement se t'haja escapat. --Pepetps (Podem discutir-ho) 20:40 27 oct, 2005 (UTC)