Vés al contingut

Usuari Discussió:Merce curs

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Merce curs! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Si disposeu d'un lector RSS podeu ser avisat de canvis en una pàgina. Per fer-ho aneu a l'historial de la pàgina que voleu vigilar i al requadre "eines" pitjeu sobre RSS o Atom, depenent del sistema que utilitzeu. Aixó es molt útil per a ser avisats de canvis a la vostra plana de discussió.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Jordicollcosta (discussió) 12:57, 7 jul 2008 (CEST) Gràcies per saludar-me!!!--Medusa (discussió) 13:35, 7 jul 2008 (CEST)[respon]

Hola[modifica]

Hola Mercè. He rebut el teu missatge. Gràcies! Fins ara mateix. --Fblasi (discussió) 13:38, 7 jul 2008 (CEST)[respon]


Hola Mercè.

Parlem una mica del jazz?

D'entrada és molt plaent trobar personas que diguin que el jazz els agrada. Tot i que les coses han començat a canviar, penso que encara per a moltes persones, els aue ens agrada el jazz som "bitxos raros".

Quin és el teu estil de jazz preferit? Per la meva part si bé hi ha autors del segle pasat que adoro - Miles Davis, Thelonius Monk, Bill Evans,...- t'he de confessar que poso deu vegades més els discos d'autors molt actuals. La llista seria molt llarga i només et dirè alguns noms (alguns consagrats, d'altres poc coneguts) com Ben Sidran, Avishai Cohen (el que toca el baix), Brad Meldhau, Tord Gustatvsen, Charlie Haden, Masabumi Kikuchi,....

Per cert, que fa pocs dies, que s´ha produit la mort, als 44 anys, no se si t´has assabentat, del pianista suec Esbjörn Svensson. Un dels meus ídols, tinc tots els seus discos (uns 10).

Com pots veure a més del jazz fet a America, m'apassiona el jazz europeu, nòrdic sobretot, i també de diferents autors que composen o interpretan a les fronteres estilístiques. Per exemple Anuar Brahem (intèrpret d'oud del Magrib), John Zorn (músic novaiorquès amb més de 300 discos), Kip Hanrahan (introbable, inclassificable, meravellòs)i i un molt llarg etcètera.

Si vols, em dius els teus preferits i ja en parlarem divendres

Una abraçada


--Molins (discussió) 19:59, 8 jul 2008 (CEST)[respon]

Salutacions[modifica]

Hola Mercè, estic fent les activitats del curs i he vist que estàs connectada,per això m'he decidit a practicar enviant-te aquest missatge. Esperem que no hi hagi problemes de connexió perquè abans ho he hagut de deixar durant una bona estona.--Mrosello (discussió) 15:34, 9 jul 2008 (CEST)[respon]


Hola Mercè: t'escric de nou per que mé donat coompte que per entrar al Fòrum del mòdul 6 "La rellevància pedagògica" i contestar quins són els valors pedagògics que en la teva opinió són més rellevants dels que assenyala Reneé Fountain de cara a l'aprofitament de la Viquipèdia pels nostres alumnes, cal fer-ho en petits grups per consensuar les nostres opinions. Et dic quins són els meus: D'entrada penso que potser depenent del tipus d'alumne -allò de la diversitat-, alguns alumnes aprofitaran més alguns valors i en canvi d'altres -menys treballadors- els hi seràn de més utilitat altres valors. Alguns valors que valdran segur per a tots els estudiants penso que són valors com que promou la escriptura o que són valors democràtics,però pels estudiants amb més empatia no els deu fer falta tant els valors de promoure la negociació i el voluntariat, mentre que per d'altres estudiants amb una xarxa de relacions més escadussera,més retrets, amb menys habilitats comunicatibes, aquests darrers valors esmentats són molt importants. Com pels darrers ho seria també que facilita l'edició col·laborativa i oberta.

Bé si vols, em dius alguna cosa. Jo també dirè el mateix que t'acabo de dir a tú als cursillistes Esabat i Auroras. Salut.--Molins (discussió) 17:19, 9 jul 2008 (CEST)

Hola[modifica]

Hola Mercè sóc Auroras, t'envio el missatge que l'enviat a Molins despres de rebre el seu: Hola he rebut el teu missatge i no sé si aquesta discussió s'ha de fer en privat o en el forum del curs, la icona d'activitat és fòrum. Et puc dir que estic d'acord amb tu, ja que jo havia pensat que els tres aspectes pedagògics més rellevants són: promou l'escriptura (sempre tan necessari), promou la negociació (per la importància de saber renunciar per a posar-nos d'acord) i promou el voluntariat ( hi ha alumnes que sempre volen fer més i es presten a realitzar tasques diferents...).Auroras.--Auroras (discussió) 20:18, 9 jul 2008 (CEST)[respon]

== Jazz ==--Vigilant (discussió) 00:30, 10 jul 2008 (CEST)[respon]

Jo estava intentant millorar la pàgina que hi ha a la Viquipèdia catalana sobre Paolo Conte. No és ben bé jazz, però també és una forma de jazz. Amb tants pocs dies ja has après a fer una pàgina com la que has fet? Estic atordit! Felicitats.el comentari anterior sense signar és fet per 79.153.152.68 (disc.contr.) 00:14, 10 jul 2008 (CEST)[respon]

JAZZ[modifica]

Fa un moment he intentat entrar en la teva pàgina de discussió però no ho he sabut fer bé, i a més ni he signat, i hi he introduït una etiqueta estranya sense voler. Et deia que jo estava revisant la pàgina que hi ha sobre Paolo Conte. Ja sé que no és ben bé jazz, però almenys s'hi acosta. Paolo Conte diu, més o menys: "Sota els estels del jazz, un home simi camina... du-da-du-da-du-da...". Jo de moment (també com un simi) estic intentant participar en les vostres pàgines de discussió, però no estic segur d'estar-ho fent bé.--Vigilant (discussió) 00:27, 10 jul 2008 (CEST)[respon]

==

Amant del jazz Aquest viquipedista adora el jazz.

==

He canviat l'etiqueta que teníeu a la vostra pàgina d'usuari per {{jazz}} de sintaxi més senzilla i que ja no classifica aquesta pàgina a Categoria:Plantilles d'usuari de música. Si teniu problemes amb les plantilles demaneu ajuda a la taverna o a mi si puc us ajudaré. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:07, 19 gen 2009 (CET)[respon]