Vés al contingut

Usuari Discussió:Unentretants

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Quant a l'article d'Al Tall[modifica]

Mestre,

benvingut a la Viquipèdia (ja s'encarregarà algun administrador d'efectuar la benvinguda oficial): respecte a l'escrit de la discòrdia, gràcies pels compliments. Crec que coincidim en assenyalar que percussió s'escriu amb dos esses i no amb una, com escrivien alguns dels col·laboradors anònims: de tota manera, és un detall sense més importància. Pel que fa a la llista d'instruments que toca Manolo Miralles, tot té una explicació: la vaig sintetitzar per a que cabera en una sola línia, i així mantindre una coherència visual; i el mateix he fet exactament amb el punt de Vicent Torrent. Pense que esta informació tan detallada aniria millor en els consegüents articles individuals, com em vaig vore obligat a fer amb Miquel Blanco, però si voleu corregir la meua redacció i millorar allò de quasi tots els instruments de corda, avant.

I un parell de coses més: quant a Oswaldo Blanco, les dades que jo tinc les havia extretes del llibre de Mansanet, però pareix ser que no eren del tot correctes, no? I seria menester incloure alguna foto amb els permisos corresponents: si podem disposar de la famosa instantània de la portada d'aquell llibre, això seria ideal. --Arnandis (Sí o sí?) 21:21, 10 mar 2006 (UTC)

Quant a l'article de Manolo Miralles[modifica]

Veges què et pareix la meua refeta de Manolo Miralles: jo crec que ara està millor redactat. --Arnandis (Sí o sí?) 02:31, 13 mar 2006 (UTC)

I tens raó, això de «encara en actiu» es pot malinterpretar, podem llevar-ho (com dos dels quatre membres inicials ja s'ho han deixat, era menester fer menció de l'assumpte d'alguna manera, tocant als dos que queden). Per cert, acostuma't a signar les discussions amb el penúltim botó de la barra d'edició, de manera que t'eixirà una cosa pareguda a esta: --~~~~, i si ho previsualitzes voràs la firma per art de màgia. --Arnandis (Sí o sí?) 02:53, 14 mar 2006 (UTC)

Bandúrria[modifica]

Hi manquen tots els enllaços corresponents cap a els conceptes emprats. El redactat està millorat, però no s'entenia. I a la pàgina de discussió parlo d'una cosa que no ha tingut resposta. A què ve al final de l'article parlar de "la família dels llaüts" i posar-se a descriure d'altres instruments? No era sobre la bandúrria l'article? A cada article s'hi ha de descriure un concepte, no barrejar-ho amb altres assumptes que s'hi assemblin. No hauries d'haver llevat el cartell de millora sense veure què hi fallava ja que no és un "cartell de la vergonya" sinó una assegurança de què podrà ser millorat per d'altres. Llull · (vostè dirà) 06:22, 13 mar 2006 (UTC)

Bandúrria[modifica]

Be pot ser que tingues raó amb lo de la Família dels Llaüts, jo volia continuar, amb eixa qüestió i posar eixe aclariment o extensió, per que creia que donava una visió més clara del que és una bandúrria, o en el seu cas del Llaüt o etc... perquè els dos son de la família dels instruments de plectre pols i pua o pinçats i de doble corda la sub-família dels Llaüts, crec que no es massa llarga i encara que es puga repetir quan es facen els articles sobre els demés instruments, es més aclaridor que sols una referència a un enllaç llunyà, moltes vegades un perd l'oremus entre massa enllaços.

Bbe això és el que jo opine, si penseu diferent, doneu alternatives

Fonètica[modifica]

He vist que vas demanar un article sobre els "signes fonètics", com tu dius. En realitat son símbols i estan dins l'article AFI, n'he fet ja la meitat de l'alfabet però s'admeten ajudes. Si us plau, esborra la teva petició.--barcelona 20:37, 27 mar 2006 (UTC)


Recordatori[modifica]

Recordeu: Quan escrigueu un comentari a alguna plana de discussió, no us oblideu de signar Icona per a signar.


--Pau Cabot · Discussió 17:33, 15 jul 2011 (CEST)[respon]