Viajando con Chester (programa de televisió)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de programa audiovisualViajando con Chester

Viajando con Chester, anteriorment anomenat Chester i, en la seva cinquena temporada, Chester in Love, és un programa de televisió espanyol, de gènere periodístic, produït per Mediaset Espanya i La Fàbrica de la Tele per a la seva emissió a Cuatro. El format és conduït pel publicista Risto Mejide, sent aquest rellevat en diverses temporades per la periodista Pepa Bueno.

Format[modifica]

Chester se centra en la informació a través de l'entrevista a personatges de rellevància en l'actualitat social.[cal citació]

Com a curiositat, cal destacar que Chester és un sofà, el qual, en les quatre primeres temporades, variava el seu tapís segons els gustos i la personalitat de cada convidat. Aquest sofà era posteriorment subhastat i la recaptació obtinguda, destinada a una causa benèfica triada per cada personatge.

El programa d'emissió setmanal es va estrenar el 23 de febrer de 2014. Després de quatre temporades en antena i, després les baixes audiències de l'última emesa amb Pepa Bueno, va estar a l'aire la seva renovació per una cinquena temporada. Finalment, el programa va ser totalment renovat a Cuatro amb una nova aparença i un nou registre, a més de públic en plató i, comptant amb el retorn de Risto Mejide, el seu presentador original, al format.[1] L'espai va emetre el seu darrer lliurament el 17 de març del 2019, encara que va comptar amb un especial, que va tenir lloc el 6 de maig del 2020, realitzat per videotrucada.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]

  • [ Viajando con Chester - Lloc web oficial]