Viquipèdia:Avaluació d'articles/Munic

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Múnic[modifica]

Benvolguts, després d'haver ampliat substancialment l'article dedicat a la capital de Baviera, ja que és el primer que he escrit i a més a més fa temps que no visc a Catalunya i des de llavors acostumo a escriure més aviat en anglès i alemany, us demanaria que hi donessiu un cop d'ull i us n'estaria molt agraït.--Vila82 17:48, 4 ag 2007 (CEST)

L'article està molt be i si es el teu primer te molt mèrit. Tot i això crec que es pot millorar en alguns punts: Estaria be posar més informació a la plantilla inicial, mapa de localització, bandera? imatge de la ciutat (podria ser la que es ara la primera de totes), gentilici, actual "alcalde".... També estaria bé afegir un apartat sobre fills il·lustres i un altre de les ciutats agermanades. I finalment un petit detall, les primeres imatges no tenen la descripció al peu de la foto. --Baggio (missatges) 16:48, 21 ag 2007 (CEST)
Oh, moltes gràcies Baggio! pel que fa a la p. ini. vaig conservar la que ja hi havia (actually, ni idea de com s'edita). El mapa de localització pel que he vist hi és, la bandera és groga i negra i apareix a la web de la ciutat mateix però no sé com introduir-la per tot el tema dels copyrights (aquí una ajuda no m'aniria gens malament), el gentilici és "muniquès/a" i en alemany "Münchner/in". Fills il.lustres.. I'll give it a shot, ciutats agermanades ja existeixen en un sots-apartat. Volies dir potser un apartat separat? Com diuen per aquí: vielen Dank!--Vila82 19:54, 21 ag 2007 (CEST)
Felicitats per l'article, impressionant!. Si ens guiem per la guia pràctica de redacció dels municipis, el bàsic a incloure és: (1) Medi físic, (2) Estructura administrativa, (3) Història (4) Cultura: Festes, gastronomia pròpia, activitats, etc. (5) Patrimoni arquitectònic i artístic (6) Política i govern (6) Flora i fauna (7) Entitats culturals i associatives importants (8) Climatologia (9) Demografia (10) Turisme (11) Economia (12) Serveis. Aniré ordenant, agrupant i reanomenant segons la plantilla que va establir Amadalvarez, i si coneixes bé la ciutat, no sobrarien més coordenades --Panotxa 22:49, 15 set 2007 (CEST)[respon]
Moltes gràcies Panotxa! He mirat el que has estat fent i hi ha una bona feinada feta. Diguéssim que sí que la conec la ciutat perquè hi visc des de fa un bon temps. Sé que hi falta la història dels fills i filles il.lustres. El que passa és que ara mateix vaig molt enganxat de temps per culpa de la universitat. Quins més hi faltarien? És per anar-m'ho mirant quan vagi tinguent temps--138.246.7.168 18:53, 6 oct 2007 (CEST)[respon]