Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Mapa de viquipedistes/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Correcció per tempteig

Compte amb les correccions per tempteig, que el que està malament probablement és el mapa i la fórmula que fa servir la plantilla (puc donar fe que podria estar més treballada). Jo deixaria els punts a la coordenada real de la població i quan s'arregli el mapa ja quedarà on toca. Per cert, com que vaig calibrar el mapa amb dos punts, que eren la desembocadura del riu de la Sènia i el cap de Cervera, pel que el tros de mapa que hauria d'estar millor és el que hi ha emmig, o sigui, la costa de la Catalunya sud.--Pere prlpz 12:21, 19 set 2007 (CEST)

Països Catalans

Personalment opino que s'hi han de treure les comarques xurres i la Fenolleda. Tenim aquí aquest mapa perquè és del territori que té el català com a llengua pròpia històricament, i per tant, el més probable per tenir usuaris de la viquipèdia en català. Justament per això hi apareixen el Carxe i l'Alguer. La Vall d'Aran s'hauria de parlar perquè, encara que la catalana no en sigui una llengua pròpia, sí que n'és oficial i ensenyada a les escoles i per tant també seria possible que hi tingués usuaris. --SMP​·d​·+ 19:12, 19 set 2007 (CEST)

Una alternativa seria Imatge:Extensió de la llengua catalana als Països Catalans.png que marca les dues accepcions. El problema serà refer la fórmula de càlcul de punts. --V.Riullop (parlem-ne) 19:21, 19 set 2007 (CEST)
Si hi ha consens per canviar de mapa, ja m'ofereixo a tornar fer el càlcul, si més no, sempre que no estigui en una projecció més complicada que el que hi ha ara.--Pere prlpz 19:32, 19 set 2007 (CEST)
És una alternativa accetable. --SMP​·d​·+ 19:46, 19 set 2007 (CEST)
No sé si és important, però els dos mapes també es diferencien per la inclusió o no de l'àrea del benasquès.--Pere prlpz 19:50, 19 set 2007 (CEST)
Jo prefereixo l'alternativa.--Lohen11 20:11, 19 set 2007 (CEST)

Quan tingués una estona, pensava millorar la fórmula de la posició dels punts a la plantilla. De moment entenc que el mapa que té consens és el Imatge:Extensió de la llengua catalana als Països Catalans.png i si ningú diu el contrari treballaré sobre aquest.--Pere prlpz 08:35, 24 set 2007 (CEST)

S'ha de treure la Val d'aran i la fenolleda, però l'alternativa no és correcte, la Franja de Ponent falta la part del dialecte del benasquès -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;)
Proposo aquest mapa:
-- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;)

Possible millora

Enhorabona als creadors per la pàgina, la trob molt curiosa, si més no. Hi tenc però, una possible millora: es podria optimitzar el codi d'aquest invent per no haver de posar les coordenades per triplicat? Pau Cabot · Discussió 20:31, 26 set 2007 (CEST)

Mapa

Sóc jo el mapa dels PPCC està un poc tort? A la resta de mapes no, però a aquest la majoria de Valencians de la ciutat vivim "A la mar". --Coentor (disc.) 19:38, 13 maig 2009 (CEST)

No ets tu, va fatal, llevat que sigues de Barcelona. He hagut de canviat les coordenandes bastant a l'ull perquè nosaltres, els valencians no acabéssem tots a la mar. Ara bé, no sé ni on començar per arreglar-ho.--espencat (disc.) 20:26, 13 maig 2009 (CEST)

El problema és que el mapa hauria de tenir una projecció cilíndrica equidistant. Ja es va comentar més amunt, i se'n va proposar un d'alternatiu però no s'ha provat si la projecció és la correcta. --V.Riullop (parlem-ne) 21:04, 13 maig 2009 (CEST)