Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Antic Egipte

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aniré resolen les peticions d'en Lepti:--Peer (disc.) 00:23, 10 jul 2009 (CEST)

  1. La banda de jeroglífics a dalt de tot és molt bonica però no entenc què vol dir ni per què és allà.Fet Fet!
  2. Faïença no surt al diccionari. Segur que no és una mala traducció de faïence i en realitat es vol dir "faiança"?Fet Fet!
  3. A finals del mil·leni els reis del sud van conquistar el nord... A finals de quin mil·lenni?Fet Fet!
  4. He afegit algun que altre [cal citació].Fet Fet!
  5. Hi ha molts períodes arqueològics que s'escriuen amb majúscula: Paleolític, Neolític... Quan vam parlar sobre aquest tema, vam trobar que les fonts recomanaven escriure els períodes geològics amb majúscula, però els períodes arqueològics amb minúscula. Així doncs, menys Plistocè, tot hauria d'anar en minúscula.Fet Fet!
  6. L'article principal és Egipte predinàstic però al text s'utilitza Predinàstic amb majúscula. S'hauria d'unificar, preferentment en la forma minúscula.Fet Fet!
  7. Ídem amb "Període Dinàstic Antic".Fet Fet!
  8. Trobo que a la secció de l'Egipte romà, com a mínim s'hauria de fer una menció al fet que August va declarar Egipte província romana i va prohibir-hi l'entrada als cònsuls (ara no recordo qui, potser en Jolle ho sabrà, però un temps més tard un cònsul violaria aquest decret).
  9. Hi ha referències en què la data no està traduïda (cf., 140)Fet Fet!
  10. No entenc què és un "paràsit esquistosomiasi". És com dir un "paràsit malària" o un "paràsit malaltia del son".Fet Fet!
  11. Hi ha moltes referències a una bibliografia inexistent. Suposo que algú s'ha oblidat d'afegir-la.Fet Fet! Comentari:Només he trobat una referència sense bibliografia, l'he substituïda per una altra igualment vàlida --MarisaLR (disc.) 13:27, 10 jul 2009 (CEST)
Crec que és un article que per la seva temàtica tan àmplia està ben estructurat i suficientment tractat i el que ha de reportar és que ens animem ha realitzar els articles principals. --MarisaLR (disc.) 13:35, 10 jul 2009 (CEST)
Les meves peticions han estat resoltes i canviaré el vot en conseqüència. Tanmateix, em sembla imperatiu que un article de qualitat tingui tots els "articles principals" fets. – Leptictidium (discussió) 21:27, 10 jul 2009 (CEST)
A més de les teves "peticions" crec que cal polir el redactat. Per tant, intentaré millorar el que pugui perquè és llarg.--Peer (disc.) 10:25, 11 jul 2009 (CEST)
El contingut es molt bo, jo tinc un llibre de l'antic egipte i potser puc omplir algun "falta citació" o afegir algun detall a la informació. Ja ho miraré. Però respecte el format, les imatges es podrien distribuir millor per tal que no quedessin buits blancs entre el text i els títols, i organitzar d'altra manera la taula de continguts per que no sembli infinita. --Xavier D. Digues-me! 13:30, 16 jul 2009 (CEST)