Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Badalona

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article està molt bé, només una petita cosa. A la introducció hi ha un paràgraf que fa referència a la geografia, i un altre a la història. Personalment, m'agradaria trobar'n-hi un tercer amb alguna dada cultural i econòmica. Però està molt bé.--Medol (disc.) 16:49, 8 jul 2014 (CEST)

Fet Fet! Què et sembla ara?--Sorenike (disc.) 18:16, 8 jul 2014 (CEST) Molt béǃ--Medol (disc.) 09:16, 9 jul 2014 (CEST)

Percentatges

Espectaculars les millores que ha realitzat aquest article. Felicitats! L'únic inconvenient perquè li doni la màxima distinció és que arreu de l'article es marquen els percentatges amb el símbol de puntuació típicament anglès ("33,3") en comptes de l'utilitzat en llengua catalana ("33'3").--Jove (disc.) 02:00, 11 jul 2014 (CEST)

M'ho he estat mirant, i no la veig gaire utilitzada aquesta forma, fins i tot l'IDESCAT fa servir la coma. És totalment incorrecte fer-la servir?--Sorenike (disc.) 02:05, 11 jul 2014 (CEST)
Tens tota la raó! Fa la pinta que ha estat un criteri que ha variat en el temps. Fa uns anys recordo que m'emfasitzaren molt aquesta qüestió. Totes les fonts que he consultat donen validesa a la coma i desacrediten el punt i l'apòstrof. Ara atorgo el meu vot positiu. Enhorabona!--Jove (disc.) 04:06, 11 jul 2014 (CEST)

Millorable

L'article és excessivament llarg, més que el de Barcelona, o que els de Londres, París i Berlín junts. Això es deu a una acumulació de detalls menors com ara els de les nevades (per cert que la secció del clima no té ni una referència, i això que són com 40 línies), o el nombre de malians que hi havia una vegada, o que hi ha dos regidors imputats, anècdotes sobre l'inexistent Museu del Còmic, unes suposades tensions de l'alcalde actual amb la FAVB, o no sé què de la final de bàsquet dels jocs olímpics, entre d'altres. Si s'esporga de detalls menors quedarà un article més petit de mida però més gran de valor. Per ara, per mi és bo però no de qualitat. --Txebixev (disc.) 16:09, 21 jul 2014 (CEST)

Hola! Diria que si que pots votar però en tot cas, donat que l'article es troba ja en una fase molt avançada, i que ha estat força temps en avaluació, et demanaria que fossis més concret per dir quines parts creus que sobren. Crec que els editors han fet un esforç molt important de recopilació però també de síntesis i han creat molt subarticles per alleugerir el cos principal. Creus que "Esport a Badalona" mereix un article a part? "Immigració a Badalona"? Posaries algun dels comentaris menors com a nota al peu enlloc de deixar-los al cos principal de l'article? Salut! --Jey (disc.) 17:06, 21 jul 2014 (CEST)
Hola Txebikev. En el cas de la secció de clima, probablement tinguis raons, miraré que es pot fer al respecte. Sobre els altres casos que dius, no sé a què et refereixes amb "malians", però sobre els altres casos que poses com exemple no són de menor valor com tu dius, al cap i a la fi les referències al Museu del Còmic són fiables (hi ha una de la pròpia Generalitat), altra cosa és que el projecte estigui aturat per falta de liquiditat; les tensions de l'alcalde amb la FAVB és simplement posar al dia com està avui l'associacionisme veïnal a Badalona, molt important entre les dècades de 1970 i 1980 als barris de la perifèria; l'únic regidor imputat no té article -i dubto que n'arribi a tenir- i aquesta dada és circumstancial, car l'article canvia cada vegada que hi ha un nou govern municipal; finalment, Badalona va ser subseu olímpica l'any 1992, per tant, precisament que fos la seu de la final de bàsquet és una dada gens menyspreable en la meva opinió. Com ha dit en Jey, si consideres que hi ha parts que són necessàries de reduir o que sobren, o es poden traslladar a subarticles, fes un llistat ben fet i exposa els teus arguments per justificar-ho. Cordialment.--Sorenike (disc.) 17:57, 21 jul 2014 (CEST)
El comentari de Txebiev em sembla molt encertat pel que fa al clima, comparteixo totalment que s'han de posar referències en aquesta secció, se m'havia passat per alt. Confio que s'arreglarà. Poso el vot en suspensió esperant-ho. Respecte als altres assumptes, no hi estic d'acord, i en tot cas em semblen opinables.--Medol (disc.) 23:57, 21 jul 2014 (CEST)
Fet Fet! Revisat i referenciat l'apartat de clima.--Sorenike (disc.) 16:36, 22 jul 2014 (CEST)