Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Henry Moore

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

* Proposo unes millores pel que fa a la introducció i a l'ordre de l'article. Són suggeriments i prou, el vot el faig igual.

    • El primer paràgraf diu que era artista i escultor, al segon es parla de política i al tercer es torna a parlar de la vessant artística. Jo canviaria l'ordre entre el segon i el tercer i no repetiria la ciutat de naixement.
    • Pel que fa a l'ordre, em sembla que 17 apartats són massa. Una possible solució seria incloure els sis primers en un apartat que s'anomenés biografia, els 7, 9, 10, 11, 12, 13 en un que s'anomenés obra, i deixar la resta com està. --Medol (disc.) 12:09, 7 març 2014 (CET)
li dono un cop d'ull. Gràcies per votar! --Jey (disc.) 03:16, 8 març 2014 (CET)
M'ha semblat una bona traducció. He polit algun detall (obres en cursiva,... etc).--Peer (disc.) 18:04, 15 març 2014 (CET)

Hola @Jey:. Felicitats per aquest article, molt bona feina. Per altra banda considero que alguns articles en vermell s'haurien de crear per tal de fer un article rodó. Estic parlant dels següents articles: Royal College of Art per ser part de la seva formació artística, Jacob Epstein i Henri Gaudier-Brzeska per ser dos esculturs influents en ell. Gràcies. --Lluis_tgn (disc.) 18:12, 8 abr 2014 (CEST)