Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Lluís Domènech i Montaner

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'article és molt bo, però li trobo dos petits detalls, gairebé irrellevants.

  1. El primer irrellevant és que hi ha citacions, com la de Puig i Cadafalch, que estan en cursiva, i em sembla que això no és necessari (només les cometes).
  2. El segon irrellevant és que hi ha negretes que no li veig la necessitat: Ramon Montaner i Vila, Hospital de Sant Pau...

Aquests dos detalls no els veig gaire importants i voto qualitat encara que no es millorin, però són fàcils de solucionar i l'article seria perfecte. – Leptictidium (discussió) 15:43, 18 gen 2009 (CET)

Un article molt complet, amb molts detalls de qualitat. Però encara té detalls per polir:
  • D'acord amb en Lepti pel que fa a les negretes d'algun nom que no calen.
  • També les referències es posen abans de la puntuació i a la viquipèdia es posen després (.ref o ,ref).
  • Caldria una revisió més detallada de la redacció (en algunes frases) i algun detallet ortogràfic o tipogràfic. He fet alguns canvis (revertiu-los si no han estat encertats) i encara em falta llegir un bon tros.
Segur que votaré per l'exel·lència, però esperaré a les millores dels detallets. Enhorabona per la bona feina.--Peer (discussió) 20:13, 18 gen 2009 (CET)

He tret les negretes i cursives innecessàries. Pel que fa a les referències, sempre les poso abans de la puntuació per a que quedi més integrada amb la frase a la que dóna suport. Desconeixia que hi hagués una norma al respecte. Si no és greu, no ho canviaré perquè és una matada, però ho tindré present en el futur. Merci,--amador (discussió) 20:23, 18 gen 2009 (CET)

Amb l'ajut d'en Peer, el tema de les referències després de la puntuació està Fet Fet!. Merci, --amador (discussió) 04:49, 22 gen 2009 (CET)