Vés al contingut

Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Tramvia de Sóller

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He ampliat una mica, he afegit la referència i he posat a més a més una altra referència bibliogràfica en una altra secció. Si no us sembla bé, podeu revertir-lo. --MarisaLR (disc.) 12:21, 10 jul 2011 (CEST)

Seguesc pensant el que ja vaig dir a l'avaluació:

  1. Seccions que trob a faltar a l'article: 1. Construcció de la línia i 2. Estadístiques d'ús. 3. Referències en la cultura.
  2. Hi ha massa referències a fonts poc o gens fiables: Associació d'amics del ferrocarril (2 enllaços), restaurantemarysol.es, vallsollerservices.com (pàgina comercial), sollernet.com (pàgina comercial), grijalvo.com (pàgina personal). Si eliminam totes aquestes referències tenim un article molt poc referenciat. Pau Cabot · Discussió 21:55, 10 jul 2011 (CEST)
Consulteu aquesta url= http://books.google.cat/books?id=YA-bNrzT1WkC&pg=PA140&dq=tranv%C3%ADa+de+soller&hl=es&ei=umkZTsyQDYqj8QOOgLEo&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved=0CC4Q6AEwAA#v=onepage&q&f=false |pàgines= 137-141 hi han estadístiques d'ús comparatives del tren i el tramvía. A veure si us poden servir --MarisaLR (disc.) 22:53, 10 jul 2011 (CEST)
Pau, estic d'acord amb tu que algunes referències són dubtoses... he tret la de grijalvo (personal), les comercials les he deixades. Pel que fa a la resta que demanes, no sé ni on trobar-ho ni, la veritat, és el meu punt fort. Jo vaig traduir l'article de es-wiki i, quan estava per la meitat, vaig veure que era un article una mica "coix" (per dir-ho d'alguna manera), però ja que hi estava posat vaig acabar-lo. De fet, crec que no hauria de rebre cap distinció, però que la gent decideixi... --Arnaugir 20:50, 12 jul 2011 (CEST)
Referències en la cultura Fet Fet!--MarisaLR (disc.) 12:42, 14 jul 2011 (CEST)

Vaig canviar una secció de lloc i vaig posar-hi dues referències més. El que no m'acaba de motivar ara és (a part de la referència al restaurant) és la secció de les estadístiques. Es podria posar una taula d'usuaris per any cada cinc o deu anys? donen per això les dades? Potser puc mirar d'aconseguir qualque altre llibre, a veure si hi ha sort. Pau Cabot · Discussió 09:37, 26 ago 2011 (CEST)