Viquiprojecte:Termcat/termes TIC/actualització

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Article Fitxa TERMCAT Altres llengües Propostes FET
analítica web analítica web Afegir enllaç a la fitxa TERMCAT Fet Fet!
anunci emergent anunci emergent Pop-up ad Crear l'entrada enciclopèdica a partir de la fitxa TERMCAT. Si falten referències es poden demanar al TERMCAT Fet Fet!
aplicació mòbil aplicació mòbil Actualitzar l'enllaç a TERMCAT Fet Fet!
apunt apunt Post Crear l'entrada enciclopèdica a partir de la fitxa TERMCAT. Substituir a blog, la paraula 'post' per apunt Fet Fet!
bàner bàner Incloure enllaç a la fitxa del TERMCAT     Fet Fet!
blog blog Esmenar a l'apartat Terminologia. On diu "En català, Supervisor del TERMCAT va proposar l'any 2005 les formes «bloc» i «blocaire». El 2013 la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans va desestimar aquests mots i es va decantar per incloure «blog» i «bloguer» o «bloguera» al Diccionari de la llengua catalana de l'IEC.[1]" hi proposem una petita esmena perquè s'entengui millor: "En català, el Consell Supervisor del TERMCAT va proposar l'any 2005 les formes «bloc» i «blocaire». El 2013, la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans va estudiar el cas a petició del Consell Supervisor del TERMCAT i va desestimar aquests mots i es va decantar per incloure «blog» i «bloguer» o «bloguera» al Diccionari de la llengua catalana de l'IEC.[1]"     Fet Fet!
ciberassetjament ciberassetjament Afegir enllaç a la fitxa TERMCAT     Fet Fet!
comunitat virtual comunitat virtual Afegir enllaç a la fitxa TERMCAT     Fet Fet!
consumidor proactiu consumidor proactiu Hi ha un enllaç a termcat.cat, i hauria de ser a la fitxa concreta Fet Fet!
contingut de marca contingut de marca Crear l'entrada enciclopèdica a partir de la fitxa TERMCAT. Si falten referències es poden demanar al TERMCAT Fet Fet!
dades obertes dades obertes Afegir enllaç a la fitxa TERMCAT Fet Fet!
dades massives dades massives Actualitzar enllaç a la fitxa TERMCAT Fet Fet!
disseny web adaptatiu disseny web adaptatiu Adaptative web design Responsive web design en anglès no té equivalent català, hauria de ser "disseny web adaptatiu", que actualment figura a la Viquipèdia com a equivalent de "responsive web design"  CANVIATǃ Fet Fet!
disseny web responsiu disseny web responsiu responsive web design Aquest article anglès té com a equivalent català "disseny web adaptatiu" i ha de ser "disseny web responsiu". Fet Fet!
entreteniment de marca entreteniment de marca Crear l'entrada enciclopèdica a partir de la fitxa TERMCAT. Si falten referències es poden demanar al TERMCAT Fet Fet!
galeta galeta Afegir enllaç a la fitxa TERMCAT Fet Fet!
sistema de gestió de continguts sistema de gestió de continguts L’enllaç porta al Cercaterm, no pas a la fitxa. S'hauria de canviar. Fet Fet!
glocalització glocalització afegir enllaç a la fitxa termcat Fet Fet!
memòria cau memòria cau l’enllaç a la fitxa del termcat dona error Fet Fet!
narrativa transmèdia narrativa transmèdia correcte no s'ha hagut de fer cap correcció
natiu natiu- iva donar d'alta la versió catalana de l'article a partir de la fitxa TERMCAT PENDENT Fet Fet!
optimització per mitjans socials optimització per mitjans socials la denominació que utilitzen és optimització dels mitjans socials. Caldria adequar-la.Afegir enllaç a la fitxa termcat. Fet Fet!
piulada piulada A la frase de just abans de la graella hi hauria de posar «piulada (tuit)» i a la graella, a la columna de «terme acceptat al Termcat», hi hauria de posar «piulada i tuit». Fet Fet!
piulador piulador A la columna «terme acceptat al Termcat» hi hauria de posar: «piulador/a, piulaire, tuitaire, tuitejador/a». Fet Fet!
proveïment participatiu proveïment participatiu correcte no s'ha hagut de fer cap correcció
relat de marca relat de marca Incloure la denominació «relat de marca» a l’apartat «la narració d’històries en els negocis» perquè quedi clar que en àmbit la denominació és «relat de marca». Fet Fet!
repiular repiular A la frase de just abans de la graella hi hauria de posar «repiular (retuitejar)» i a la graella, a la columna de «terme acceptat al Termcat», hi hauria de posar «repiular i retuitejar». Fet Fet!
reproducció en temps real reproducció en temps real l’enllaç a la fitxa del termcat no funciona Fet Fet!
tauleta tàctil tauleta tàctil l’enllaç a la fitxa del termcat porta al cercaterm Fet Fet!
telèfon intel·ligent telèfon intel·ligent l’enllaç a la fitxa del termcat porta al cercaterm Fet Fet!
tema del moment tema del moment correcte no s'ha hagut de fer cap correcció
tutorial tutorial correcte no s'ha hagut de fer cap correcció
xarxa social xarxa social correcte no s'ha hagut de fer cap correcció