Ylenia Padilla

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaYlenia Padilla
Biografia
Naixement(es) Ylenia Modifica el valor a Wikidata
6 juliol 1988 Modifica el valor a Wikidata (35 anys)
Benidorm (la Marina Baixa) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócantant, participant d'un reality Modifica el valor a Wikidata
Activitat2012 Modifica el valor a Wikidata –
InstrumentVeu Modifica el valor a Wikidata
Segell discogràficWarner Music Group Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm5324450 TMDB.org: 2585263
Facebook: YleniaGandiaSh Twitter (X): YleniaGandiaSh Instagram: ylenia_santana Youtube: UCgV053xgKdU7NJ49YYHl9Rg Modifica el valor a Wikidata

Ylenia Ainhoa Padilla Santana (Benidorm, 6 de juliol de 1988) és un personatge mediàtic d'Espanya associat al grup de comunicació Mediaset Espanya i a la cadena de televisió per cable MTV. Nascuda a Benidorm de pare andalús i mare canària. Després de assolir la fama el 2012 amb la seva participació en el reality show de MTV Espanya Gandia Shore , ha aparegut en diversos programes de televisió com GHVIP i GHDÚO, és una cara molt coneguda de la premsa rosa i telerealitat de Telecinco de la qual és una de les seves col·laboradores estrella. Actualment treballa com a col·laboradora en Sálvame, Viva la Vida i Gran Hermano VIP.

Biografia[modifica]

Infància i joventut[modifica]

Va néixer el 6 july de 1988 en Benidorm, Alacant, en el si d'una família amb negocis immobiliaris. Va començar la carrera de Dret a la Universitat de Múrcia,[1] però després de dos anys va abandonar els estudis.[2] En l'any 2015 va ser diagnosticada de lupus i pateix la malaltia de Crohn.[3] El seu delicat estat de salut li ha produït estats depressius i al març de 2018 va tenir un ingrés hospitalari per un brot de la seva malaltia intestinal.

Popularitat[modifica]

El seu salt als mitjans es va produir a l'octubre de 2012 a través de la seva participació al programa de telerealitat Gandia Shore de canal MTV, que va obtenir altes audiències en televisió i es basava en una adaptació del programa nord-americà Jersey Shore , de la mateixa cadena.

Referències[modifica]

  1. «Ylenia («GH VIP») descubre su pasado universitario» (en castellà). Arxivat de l'original el 2016-03-06. [Consulta: 26 febrer 2016].
  2. «¿Cómo es la verdadera Ylenia?». [Consulta: 9 febrer 2016].
  3. «Preocupación por el estado de salud de Ylenia tras su ingreso hospitalario» (en castellà). , 28-03-2018 [Consulta: 29 abril 2018].