Vés al contingut

Zhenwei Wang

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaZhenwei Wang
Biografia
Naixement20 octubre 1995 Modifica el valor a Wikidata (28 anys)
Handan (RP Xina) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupacióactor, actor de cinema, doble de risc Modifica el valor a Wikidata
Activitat2010 Modifica el valor a Wikidata –

IMDB: nm3924254 Allocine: 454624 TMDB.org: 1443375 Modifica el valor a Wikidata

Zhenwei Wang (xinès simplificat: 王振威, xinès tradicional: 王振威, pinyin: Wáng Zhenwei), (20 d'octubre de 1995) és un jove actor i artista marcial xinès. És conegut pel seu paper com Cheng (Cheng Lu) (陆伟程 Lù Wěichéng)[1] en la pel·lícula Karate Kid, remake de la pel·lícula original de 1984.

Primers anys[modifica]

És el fill menor de Chao Wang Guo, (xinès simplificat: 王朝国). La seva família era originària de Handan, Qiuxian, Hebei, Xina (xinès simplificat: 中国 河北省 邯郸 市 邱县), però el seu pare el va portar a Pequín perquè ell rebés una millor educació. A l'edat de quatre anys i mig, el seu pare el va enviar a una escola d'esport aficionat, que també va ser l'escola de Jet Li, ja que estava "feble i malaltís", d'acord amb el seu pare. Zhenwei es va centrar altament durant les sessions de pràctica. A la seva curta edat, no es va queixar d'estar cansat, fins i tot després d'hores de pràctica.

Després d'anys de dur treball i esforç, Zhenwei va guanyar grans elogis de la indústria de Wushu amb la seva determinació i la base ferma d'arts marcials. Zhenwei ha rebut molts premis en competicions nacionals a una edat primerenca. Va ser guardonat amb dues medalles d'or en el Concurs de la Joventut de Beijing Wushu. Després d'entrenar en una escola esportiva durant tres anys i mig, el seu pare el va enviar a un gimnàs i va començar a estudiar els plans nacionals de rutines de Wushu.

Va entrar en primer lloc, de cinquanta-set competidors, excel·lent quan l'equip nacional de Wushu va estar en la recerca de nous membres, i ell va entrar en l'èxit nacional de Wushu B-Equip. Als catorze anys va fer una prova per a "Karate Kid (2010)", on li van donar el paper de Cheng en aquesta pel·lícula que va ser un gran èxit per tots ells.

The Karate Kid[modifica]

En l'Acadèmia de Cinema de Pequín (xinès simplificat: 北京 电影 学院), un total d'aproximadament deu mil concursants seleccionats van participar en l'audició. La selecció va ser estricta: anglès fluid, habilitats de Wushu, l'aspecte físic, en qualitat d'expressions facials, i fins i tot el control sobre expressions dels ulls van ser avaluats. Després de tres mesos d'audicions, Zhenwei va superar amb èxit totes les dificultats i es va convertir en Cheng.[2]

Lesió[modifica]

En filmar Karate Kid, Zhenwei va sofrir una lesió al cap que va requerir quatre punts de sutura. Ho va rebre durant la persecució de Jaden Smith (que va interpretar a Dre Parker) després de ser esquitxat per l'aigua bruta; Zhenwei es va copejar el cap amb una llauna d'oli. A més, va rebre altres lesions menors que van causar molt dolor.

Referències[modifica]

  1. "The Karate Kid." Film Business Àsia. Retrieved on November 10, 2012.
  2. L'actor que representa a Cheng "Karhe

Enllaços externs[modifica]