Botiga Open

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Botiga Open
Dades
TipusEdifici Modifica el valor a Wikidata
ConstruccióXX
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaGirona Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióC. Nou, 12. Girona
Map
 41° 59′ N, 2° 49′ E / 41.99°N,2.82°E / 41.99; 2.82
IPA
Data de finalització2016
IdentificadorIPAC: 21464

La Botiga Open és un edifici del municipi de Girona que forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

És una botiga que antigament formava part de la botiga, també catalogada, Llens, de composició simètrica. S'independitzà i es formà aquesta, també de composició simètrica respecte a l'entrada de l'edifici d'habitatges, de llinda planera i de més alçada que els accessos a la botiga (com a passadissos que donen la volta al nucli d'escales abans esmentat). El material és un tractament continu d'alumini grecat col·locat verticalment respecte al carrer (vorera). Aquest tractament retalla les obertures i a l'arribar a la vorera descansa sobre un rivet de pedra que l'envolta i que continua vers l'anterior. A més, aquest rivet descansa sobre un petit sòcol de pedra fosca. Les parts superiors de les portes de la botiga són per col·locar-hi els rètols (restant una mica despenjada la composició).[1]

Referències[modifica]

  1. «Botiga Open». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 28 febrer 2015].