Categoria Discussió:Llengües indoeuropees

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En les categories s'hi afegeixen definicions o això és cosa dels articles propiament dits? Llull 20:47 22 jun, 2004 (UTC)

Veig que a l'enciclopedia en angles ho fan sovint (una frase definint el concepte o el criteri que es fa servir per categoritzar). Potser es superflu; el que segur que no cal es allo de "articles relacionats amb ..." pq aixo ja es genera automaticament a sota.

El que veig que potser m'he excedit es comensant a fer subcategories per llengues, veig que son molt detallades i segurament dificils d'emplenar. Potser seria millor esborrar les 3 o 4 que he fet i aturar-nos en families de llengues ? Xevi 21:10 22 jun, 2004 (UTC)

Amb les poblacions m'hi he trobat. N'hi ha algunes com Barcelona o Lleida que bé es mereixen la seva pròpia categoria amb un bon munt d'articles. La resta les poso en les comarques on pertanyen i si algú un bon dia vol fer un munt d'articles sobre Rocacollonuda dels Àpits d'Avall sempre se serà a temps de crear la nova categoria. Llull 21:14 22 jun, 2004 (UTC)