Christoph Strehl

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaChristoph Strehl

Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement8 abril 1968 Modifica el valor a Wikidata (56 anys)
Lübeck (Alemanya) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciócantant Modifica el valor a Wikidata
OcupadorMozarteum Modifica el valor a Wikidata
VeuTenor Modifica el valor a Wikidata

InstrumentVeu Modifica el valor a Wikidata

Musicbrainz: e0776d53-f591-491f-b41c-e7645018ffae Modifica el valor a Wikidata

Christoph Strehl (Lübeck) és un tenor alemany.

Inicià els estudis de cant després de la seva graduació de l'escola a la Universitat Folkwang d'Essen amb Soto Papulkas i va assistir a classes de Josef Metternich i Norman Shetler.

Va començar la seva carrera actuant en diversos escenaris d'Alemanya fins que fou contractat per Alexander Peireira de l'Òpera de Zuric, on va començar la seva carrera internacional. Després va fer diverses actuacions com a artista convidat, per exemple a Múnic, Dresden, Hamburg, Berlín, Colònia, Düsseldorf, Frankfurt am Main, també va tenir compromisos de París (Garnier), Venècia (Teatro Malibran), Hèlsinki, així com al Festival de Salzburg (2003 Ottavio, Belmonte de 2004, Ferrando 2005),.

Ha cantat La flauta màgica a Reggio Emilia, Ferrara i Baden-Baden el 2005 i al Festival de Viena de 2006, La finta giardiniera a Zúric, El rapte en el serrall a Ais de Provença, Eugeni Onegin a Múnic i ha debutat com a Tamino (La flauta màgica) al Metropolitan de Nova York.[1]

Debutà al Liceu amb Don Giovanni la temporada 2007-2008, i la 2009-2010 hi interpretà el paper de Belmonte a El rapte en el serrall.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]