Discussió:Almodí de València

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Propose nova secció[modifica]

Hola.

Pregunta principalment per a Joanbanjo, penses que val la pena?

Estaría situada entre "Descripció" i "Enllaços externs". Es podría anomenar "Actualitat", "L'Almodí en la actualitat"... i el contingut seria més o menys:

"Des de 1.996 funciona com a sala d'exposicions, continuant així amb la línia de permanent utilitat civil que li ha caracteritzat al llarg de la seua història. Durant este període han exposat en l'Almodí artistes com Miquel Navarro, Eduardo Chillida, Yoko Ono, Nassio Bayarri, Esteve Edo, Ripollés, Silvestre de Edeta, Arnaldo Pomodoro, Vangelis, Ricardo Boix, Salvador Dalí, Pablo Palazuelo, Ciriaco o Marino Marini. També s'ha disfrutat en l'espai, d'exposicions de caràcter etnogràfic sobre llocs o pobles com Egipte mil•lenari, Bhutan, Tuaregs (nòmades del desert) , Àfrica o Mongòlia, sent la majoria d'estes finançades i organitzades per l'Obra Social de La Caixa. Es pot destacar també exposicions sobre referències històriques com ara Jaume I, El Toisó d'Or, l'adquisició del Parc Natural de l'Albufera de València per la ciutat de València (en ocasió del seu centenari) o la Gran riuada de València (en ocasió del cinquantenari)."

Bé, si et pareix bé només has de copiar i pegar desde "modifica" perquè isquen els enllaços. Gràcies per l'article.

--Almudin (disc.) 22:47, 3 jul 2012 (CEST)[respon]

És bona idea, adjunte a l'article el text amb algunes xicotetes modificacions. Moltes gràcies per l'aportació.--Túria (disc.) 05:29, 23 març 2014 (CET)[respon]