Discussió:Batalla de l'11 de setembre

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Em sembla que no només hi havia " defensors catalans " Hi havia defensors de la causa austracista, de tots els locs d'Espanya.

Ja sé que el que importa és mostrar la gran Catalunya i fer veure que no té res a veure amb Espanya i que era una guerra de secessió, però ja sabeu que és fals.

No ho diu enlloc que només hi havia defensors catalans. El què diu és que hi havia defensors de l'exèrcit llevat pels Tres Comuns de Catalunya, que tal com s'anomenà, era l'exèrcit de l'Excel:lentíssim Principat de Catalunya, ergo, eren els soldats que lluitaven en l'exèrcit de Catalunya eren defensors catalans. Tots els exèrcits fins el segle XX han estat multiètnics, per exemple l'exèrcit de napoleó de lluità a Espanya estava format principalment per italians i polacs. I a ningú se li acut discutir que era l'exèrcit francès i eren les tropes franceses les contendents en les guerres napoleòniques a la península. Més encara, anant a l'edat mitjana, quan les tropes del rei d'Aragó són definides com a tropes catalano-aragoneses per reflectir el seu origen, és precisament la gent com tu la que s'escandalitza. --Georg-hessen (enraona'm) 23:09, 3 oct 2018 (CEST)[respon]