Vés al contingut

Discussió:Castellers de la Sagrada Família

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

L'escut[modifica]

Hola, primer de tot dir que en el tema de l'escut sóc totalment imparcial, no sóc arreplegat ni de cap colla universitaria. La realitat és aquesta, els escuts s'assemblen molt i el primer en aparèixer va ser el dels arreplegats. No sóc l'únic en pensar-ho, és una cosa que es comenta dins el món casteller. Ja vas canviar el "molt" d'una frase molt suau pel "lleugerament", i tot i això ara l'elimines directament, penso que no actues correctament. Tot i que crec que no caldria, he afegit una referència visual. Salut, Baggio--Baggio (missatges) 14:21, 21 des 2009 (CET)[respon]

Tens raó en la semblança però donat que això és una enciclopèdia no crec que sigui correcte definir un escut propi dun colla per comparació amb una altra (jo mai diria que l'escut de tal colla s'assembla o no s'assembla a cap altre pel fet de ser un simbol identificatiu únic i propi), sinò més aviat per descripció.
Ja que dius que s'assembla, a la pàgina d'arreplegats s'hauria de mentar dita semblança donat que una equiparació és dòna entre dos objectes a un mateix nivell i implica que una s'assembla a l'altra igual que l'altra a una.
No és res personal però ja vam tenir prou polèmica amb aquest tema i tot i la possible semblança els dissenys van sorgir de forma independent i cap es còpia de l'altre com algunes veus dins del mon casteller volen fer creure.
Salut, Xavifar
Estic d'acord amb que hauria d'haver una descripció, però que n'hi hagi no es incompatible amb el tema de l'assemblança. T'animo a que l'afegeixis, deixant el text de l'assemblança esclar, ja que de fet forma part de la història de l'escut. Si vols es podria afegir també el que as dit de la coincidènia de dos dissenys independents.--Baggio (missatges) 15:14, 23 des 2009 (CET)[respon]