Discussió:Daniel Pedrosa i Ramal

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bones, Estic fent els meus primers passos a la viquipèdia i tinc un dubte sobre la biografia de Dani Pedrosa, i els llocs de naixement en general.

En concret, a la seva pàgina diu que és nascut a Castellar del Vallès per, a continuació, dir que ha viscut la major part de la seva vida a Castellar. A la taula de la dreta, tanmateix, diu que és nascut a Sabadell. He anat a classe amb ell i no només és nascut a Sabadell, sinó que mínim fins els 15 anys també hi va viure. És cert que ell sempre s'ha desvinculat de Sabadell i sent una gran identificació amb Castellar, però no sé si això és motiu suficient.

Arrel d'això, tinc un altre dubte. Hi ha casos, com ara el de Sergio Busquets, on sí que hi diu que és nascut a Sabadell, si bé va ser accidental, ja que a Badia no hi ha hospital. El mateix passa amb Kilian Jornet, si bé ell sí que va passar els seus primers mesos a Sabadell. Tinc curiositat per saber si s'ha parlat d'aquest tema o bé si hi ha cap convenció.

Vull aclarir que, si bé soc de Sabadell, no es tracta de cap mena de "nacionalisme", simplement que son casos que conec i volia saber si hi ha cap directriu en aquest sentit.

Disculpeu i gràcies --Towars (disc.) 14:50, 3 feb 2021 (CET)[respon]

Hem de posar el que diguin les fonts fiables. SI tens fonts que verifiquin el que dius, endavant. Mira també Viquipèdia:Verificabilitat. Pau Cabot · Discussió 07:17, 5 feb 2021 (CET)[respon]