Discussió:Hwaeomsa

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viquiprojecte: Art Budista 2024[modifica]

Hola! He estat llegint el teu article i he vist que no hi ha un apartat d’articles relacionats ―per ampliar la informació―, o un apartat amb els enllaços externs. He vist també que els enllaços en blau i en vermell es repeteixen bastant i crec que, segons les pautes, amb una sola vegada que es posi l’enllaç en blau o en vermell, és suficient. Un altre cosa ha poder canviar seria que no es fa servir la negreta en el cos del text, només en el titol de l’article al principi de tot. Per últim, he vist que en les referències, la primera i la segona, són les mateixes referències i s'haurien d'ajuntar en una. Per tota la resta ha sigut un article molt interessant! <3 NúriaPePa (disc.) 16:25, 13 maig 2024 (CEST)[respon]

Hola, a línies generals l'article està molt bé, el fet de separar la cronologia en apartats millora la seva compressió, ja que no forma part del text (d'una manera directa) i no hi ha sobre-informació.

Tot i que jo, personalment afegiria més fotos i faria una mica més ample la part dels tresors.

A més evitaria repetir tants cops, "el temple Hwaeomsa", ja es sap que l'article parla d'aquest temple en qüestió. I a més comparteixo el que diu la companya de l'ús de la negreta, crec que no és necessari posar-la cada cop en el nom del temple.

Salutacions. Laura Castelló (disc.) 15:58, 20 maig 2024 (CEST)[respon]

Hola! M'ha agradat molt, i coincideixo amb la companya que l'ús dels enllaços, sobretot en blau, són repetits i amb una vegada, en la meva opinió és suficient. L'inici del tercer paràgraf de l'apartat d'"art" el canviaria per la repetició de paraules. Dit això, us felicito per la claredat del contingut.