Discussió:Sàpiens

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Viktor, a què et refereixes en poc neutral? És a dir, quina part consideres que es pot posar més neutral?.

A veure si podem establir una mena d'esquema per als mitjans de premsa, perquè realment són molt millorables les definicions que hi ha.

-- Marc

No ho sé ben bé, és el to en general. Si em diguessin que es una nota de premsa dels editors m'ho creuria. Què hi pinta el preu? Què vol dir que "defuig centrar-se només en temes militars"? Sembla una acusació velada a altres revistes d'història, però l'única altra revista d'història (popular) en català tampoc no s'hi centra. Que hi hagi persones de l'àmbit acadèmic en cada número se li suposa, no? No ho sé, em sona tot massa a "que bonica que és aquesta revista!" --Viktor 11:38 20 ago, 2005 (UTC)
El preu és una dada neutral i objectiva. Una altra cosa és que un consideri que és una dada no necessària. Jo en canvi considero que és una dada interessant de conèixer i que no costa res posar-la.
La història, malauradament, es fixa en fets militars. En tot cas, tens raó, miraré de fer-ne una redacció millor.
Respecte la participació acadèmica, no. Una revista de divulgació (del que sigui) està feta per periodistes, atesa la voluntat de divulgar. La participació de científics és accessoria i normalment no succeeix. Una altra cosa és una revista científica (feta per científics) o una revista especialitzada on participin científics per aportar nivell (i que aleshores defugeixen de la divulgació, per adreçar-se a un públic selecte). Per exemple, al Muy Interesante els articles estan fets per periodistes. A l'Investigación y Ciencia, els articles estan fets per científics, però no és una revista apta per al gran públic, ja que demana un nivell de coneixements elevat. En tot cas, no és una barrera neta i clara.
-- Marc