Discussió:Sergi Grapes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En el text diu que segons al versió catalana treballa a "Cavall Fort". En el còmic que tinc, editat per "Ediciones junior s.s. grupo editorial grijalbo", i igualment traduït per Albert Jané, hi diu que treballa a "Edicions Junior". Crec que també hauríem de posar que en la versió original treballa a l'editorial "Dupuis". Geo 10:50, 13 febr 2007 (CET)

Estic d'acord amb les observacions d'en Geo. Qui en tingui prou traça, que ho modifiqui. No tinc cap queixa, tot i ser l'autor originari d'aquesta definició.

Salut!! --cromelnordic 11:54, 13 febr 2007 (CET)

Defoleu?[modifica]

Ara mateix a l'article es parla d'un tal "Defoleu". No es diu en realitat "Deulofeu"? No tinc cap còmic per comprovar-ho. Si algú ho pot mirar... --

Si cal, corregiu-ho.[modifica]

Admeto (sóc humà) que he posat el nom sense saber molt exactament quin era el nom.

Per altra banda, potser en la versió catalana té un nom similar (però no idèntic) al de la versió francesa...

Ho he posat amb la intenció que algú veiés l'error i ho corregís... En cas contrari, el risc és que un secundari del personatge "Grapes" pogués quedar en l'oblit en la Viquipèdia...

A veure si algú em corregeix l'"experiment" aviat... Salut!!! --cromelnordic 12:37, 13 febr 2007 (CET)

No és una mica exagerat, posar un "comentari" de tant tamany a dalt de tot de la pàgina??[modifica]

Estic d'acord amb que el comentari sobre "Defoleu/Deulofeu" s'ha de posar, indicant aquest problema fins que el poguem resoldre...

... però ara heu posat un "requadre/comentari" que té 6 línies (bastant) d'amplada, i que fa un impacte antiestètic (i no ho dic per fer una broma...).

Demano a qui correspongui i tingui l'habilitat de resoldre-ho, que arregli sisplau a aquest problema; no perquè sigui jo l'autor original de l'article, sinó perquè crec que l'estètica de la web és important, i cal tenir en compte la resta d'usuaris.

Salut i filosofia. --cromelnordic 15:07, 13 febr 2007 (CET)

Si tu mateix dius que l'article que has escrit és un experiment, que hi has posat coses que sabies que eren errors... el millor és que quedi clar. Sí, la gent no s'ha de creure tot el que llegeixi, però és que si ja comencem amb informació que sabem errònia, anem malament. --

SÍ als comentaris[modifica]

si es un esforç escriure els articles, també n'és colocar els "comentaris" o cartells, així com també hem de saber rebrel's. Com diu l'usuari anterior, es important la veracitat, així que crec que els cartells son bàsics.--Rogespierre 16:45, 13 febr 2007 (CET)

Sí als comentaris, però amb menys text.[modifica]

I no podríeu posar un comentari que es fes entendre, però sense ocupar tant d'espai?

Molesta bastant a la gent que mira l'article, i ho dic seriosament... --cromelnordic 17:03, 13 febr 2007 (CET)

--62.57.102.94 17:03, 13 febr 2007 (CET)

He accedit a fer un canvi.[modifica]

Malgrat encara no ho hagi verificat, he decidit canviar el nom de "Defoleu" per "Deulofeu", perquè el segón, que vosaltres m'heu assenyalat, em sembla (ho reconec) un nom més probable.

Apa, salut!!! --cromelnordic 11:13, 14 febr 2007 (CET)