Vés al contingut

Discussió:Silla

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Com de costum, estem comensant la casa per la teulada. Un article sobre Silla hauria de parlar sobre Silla, i no ser un assaig sobre l'origen del toponim. Obviament, es pot fer algun comentari sobre el toponim, fins i tot fer-ne una seccio si es prou interessant. Pero dubto molt que s'hi hagi de dedicar tant d'espai. I, si realment el toponim Silla es tan extraordinari que cal dedicar-hi 3 planes, llavors potser caldria fer una entrada separada (topònim Silla, o per l'estil).

Jo seria partidari de moure tot el text a la plana de discussio, i anar resumint les parts mes interessants.

Xevi 18:41 16 mai, 2004 (UTC)

No esborreu res que ja anam abastament retrassats, si seguim així no quedarà res.


Plàcid Pérez Bru 19:04 16 mai, 2004 (UTC)

No es questio de retard (respecte a que ?). El que cal parlar es de si tot el que hi ha ara es el que toca per l'article Silla, si cal resumir-ho, etc. Crec que el proces d'esborrar/retallar/refer articles es indispensable si volem una mica de qualitat i consistencia (i si no, mireu altres viquipedies mes avansades). Si no anem mes de pressa es pq de moment som 4 gats, pero aixo no ho podem pas arreglar dient que tot s'hi val per tenir mes articles. Xevi 20:03 16 mai, 2004 (UTC)

Josep Antich 18:25 21 maig, 2004

Lamente molt els problemes que ha causat el meu article sobre Silla, editat a manera de prova i sense coneixements de la tècnica de Viquipèdia. La veritat és que ningú m'ha dit res al respecte, llevat d'un tal Sabbut que em va demanar que li'l traduïra al castellà. Encara no domine el tema.
Tinc moltes coses d'aquesta població per si us interessa completar o canviar la ressenya.
Josep Antich


Ep, de problema cap ! Crec que com esta ara l'article esta forsa esbiaixat, pq parla extensivament de toponimia i de res mes. Pero tot es pot anar arreglant, i qualsevol aportacio es benvinguda.
T'he esborrat l'adressa de correu a sobre - no es gaire aconsellable escriure-les aqui, a no ser que vulguis rebre muntanyes de spam. El millor per signar es escriure ~~~~ i se't generara automicament una signatura amb enllas a la teva plana d'usuari. Xevi 17:11 21 jun, 2004 (UTC)




Entesos, i moltes gràcies pel consell.
Josep Antich