Discussió:Talaia Freda

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Amb tots els respectes d'aquest món, me vull dirgir a l'autor d'aquest article, ja que trob que hi ha alguns errors toponímics que crec es fa neccessària la seva correcció.

1.- El Puig de la Talaia Freda, o Sa Talaia Freda així com l'anomenam els artanencs, abans mai s'ha anomenat Puig de Ses Osques i Talaia de Morell.

2.- El topònim del Puig de Ses Osques encara existeix i es troba a la mateixa muntanya, just veïnat i poc abans d'arribar al cim més malt de la Serra Artana, com ara Sa Talaia Freda. El seu topònim fa referència a l'orgrafia que tenen forma d'osques escaixaledes.

3.- Per una altra part, dir que tampoc s'ha anomenat Sa Talaia de Morell. Una mica enfora d'aquell indret, més al nord, hi ha l'anomenada Sa Talaia Moreia, en la qual hi ha una torre o talaia, de les moltes que encara existeixen al voltant de Mallorca i que un temps servien per guardar l'illa de les incursions enemigues. No obstant, he de dir que sí existeix Morell i Coll de Morell. Morell és una finca situada dins el terme municipal d'Artà ran de carretera d'Alcúdia amb un coll que agafa el nom de la finca en qüestió.el comentari anterior sense signar és fet per 83.39.229.62 (disc.contr.) 10:35, 15 feb 2009 (CET)[respon]

Gràcies per les teves aportacions. Pots fer les modificacions oportunes a l'article. Jo el vaig editar basant-me en la Gran Enciclopèdia de Mallorca, que podria ser que tengués qualque error. En tot cas, i si fas les modificacions, mira de citar les fonts que has usat per fer les teves afirmacions. Pau Cabot · Discussió 11:03, 15 feb 2009 (CET)[respon]