Discussió:Terra del Foc, Antàrtida i Illes de l'Atlàntic Sud

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Legalitat sobre el nom i l'estatus del territori[modifica]

@JoakoCABJ, Wee Curry Monster: abans d'entrar en una guerra d'edicions cal arribar a un consens sobre quin és l'estat legal del territori d'aquest article, recordeu Viquipèdia:Consens (en:Wikipedia:Consensus). En aquest moment l'article es troba en el punt d'inici de les edicions controvertides.--Kette~cawiki (disc.) 15:59, 13 maig 2020 (CEST)[respon]

Apologies I don't speak Catalan but I will try a translator. The information added is incorrect. It is explained below, sorry but the paper is in English. The edit is based on tabloid newspapers that were ignorant of the facts. This editor has added incorrect information in many wikipedia.
Disculpes, no parlo català, però intentaré traductor. La informació afegida és incorrecta. A continuació s’explica, ho sento, però el paper està en anglès. L’edició es basa en diaris tabloides que ignoraven els fets. Aquest editor ha afegit informació incorrecta en moltes wikipedia.
http://www.staff.city.ac.uk/p.willetts/SAC/OP/OP14UPDT.HTM el comentari anterior sense signar és fet per Wee Curry Monster (disc.contr.) 17:18, 13 maig 2020

Informació[modifica]

Realment no entec per què s'han desfet les meves edicions. No he escrit cap cosa que sigui mentida, i he posat informació con les requerides cites de la propia Constitució Provincial i Nacional, amb tractats internacionals i més.

Jo sóc argentí i conec perfectament el que volem revindicar com país. Em sembla que desfer informació no és imparcial. No vull publicar informació falsa, sinó afegir més informació clara i puntual. Per començar la data de provincilització no coincideix ni en el texte, ni en el quadre, però per desfer informació vàlida hi ha temps per "corregir". A més és una informació realment molt pobre.

Vull aclarar: no són reivindicacions només argentines com diu la pàgina, perquè hi ha tractats que avalen la posició argentina amb els territoris disputats amb el Regne Unit. Avala la nostra posició segons aquests territoris, no dic que avala que siguin argentines. Per això diu la Constitució (que s'ha editat segons les resolucions internacionals) que està "subjecte als tractats internacionals", al diàleg pendent amb el RU i a les resolucions antàrtiques. L'extensió de la plataforma continental està subjecta al diàleg britànic i argentí en la qüestió de les illes.

Revindicacions argentines seria publicar que les Illes Malvines són argentines i no citar en cap moment al Regne Unit; com es fa amb Espanya en altres articles. No neguem la situació actual, i per això es pot veure als mapes de la Wikipedia en Español, on el color del mapa demostra que és un territori en disputa.

Dir que no són reconegudes a nivel internacional és totalment incorrecte, per això és informació falsa. En cap moment es parla de la Antàrtida Argentina, i ni existeix la pàgina. Mai hem dit que la Antàrtida sigui argentina, volem dir que és la part que ocupem segons tractats internacionals. On és la mentida?

L'únic "consens" vàlid és la realitat, no és publicar una mica del que m'agrada i una mica del que li agrada als altres.

No és quelcom bo amagar la vertadera informació. Com he dit: El territori provincial té reconeixement, però està subjecte a tractats. No nego res ni publico coses que no siguin veritat.

hauríem d'aprendre algunes coses de la Wikipedia en castellà, que és la més plural i imparcial, no ho dic només amb aquesta pàgina.el comentari anterior sense signar és fet per JoakoCABJ (disc.contr.) 22:22, 3 juny 2020