Discussió:Xarxa de carreteres europees

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Benvolguts col·legues,

Em sembla que els articles (xarxa de carreteres europees i rutes europees) tracten la mateixa cosa. Hi ha també una confusió de terminologia: s'hauria de triar entre ruta i carretera i fer redirreccions. En llegir el diccionari GREC carretera penso que el mot carretera és preferible (als autopistes catalanes es veu la indicació «xarxa de carreteres de l'estat»).

Altra confusió, u utilitza E15 en la nomenclatura, altre E-15 amb guionet: penso preferible que triem una versió estàndard. Caldria també trobar una solució que evita la confusió amb els números E dels aditius alimentaris.

Finalment, la plantilla que s'utilitza al víqui rutes europees és incompleta, n'hi ha molt més de carreteres. Vetaquí les meves qüestions:

  1. fusionar?
  2. a quina pàgina he d'anar per a proposar una fusió?
  3. E-5 o E5? La majoria dels viquis en altres llengües no utilitzen pas el guionet.
  4. com puc completar la plantilla (o transferir una plantilla d'una altra viquipèdia més completa)? Abans de fer-ho, s'ha de decidir guionet o no (punt precedent).
  5. carretera o ruta?


Vulc fer el treball de la fusió, però com es tracta d'una matèria que no conec gaire, podria ser que els autors dels dos articles preferissin fer lo els/elles mateixos/mateixes.--Flamenc (discussió) 15:42, 5 gen 2008 (CET)[respon]