Tots els registres públics

Presentació combinada de tots els registres disponibles de Viquipèdia. Podeu reduir l'extensió seleccionant el tipus de registre, el nom d'usuari realitzador (distingeix entre majúscules i minúscules), o la pàgina objectiu (també en distingeix).

Registres
  • 21:37, 30 gen 2023 79.158.95.195 discussió va crear la pàgina Discussió:Joan Sanz Bartra (Pàgina nova, amb el contingut: «Benvolguts, El nom d'aquest actor de doblatge català figura referenciat en diverses pàgines de la Wikipèdia (Bola de Drac, Vegeta, Marc Zanni Vilamitjana...), però en el moment que li hem creat una referència pròpia, breu i amb referències verificables, hem vist que la pàgina ha estat eliminada. Quin ha estat el motiu? S'ha incomplert alguna norma? L'estructura del text és pràcticament idèntica a la d'altres actors / autors. Gràcies. Joan S...».)
  • 15:58, 30 gen 2023 79.158.95.195 discussió va crear la pàgina Joan Sanz Bartra (He introduït les dades essencials d'un actor de doblatge el nom del qual figura en diversos articles relacionats amb el doblatge en català.) Etiqueta: editor visual