Nordic Vikings

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióNordic Vikings
Dades
Tipusclub d'hoquei sobre gel Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu

Lloc webnordicvikings.com Modifica el valor a Wikidata

Els Nordic Vikings és un equip d'hoquei sobre gel que participa a Lliga espanyola d'hoquei sobre gel masculina des de la temporada 2021-22. Disputa els seus partits com a local a la Pista de Gel La Nevera de Majadahonda, instal·lació que comparteix amb el SAD Majadahonda.

L'equip està compost íntegrament per estudiants suecs amb beca Erasmus[1][2] i participa a la lliga espanyola fruit d'un acord entre la Federació Espanyola d'Esports de Gel i l'Associació Sueca d'Hoquei Gel, per tal de facilitar l'augment de nivell de la competició espanyola.[3] Per normativa de la competició no poden disputar els Play-off pel títol a causa de que excedeixen el número de jugadors estrangers permesos.[2]

Referències[modifica]

  1. «Nordic Vikings, el equipo sueco de hockey hielo que juega en la liga española» (en castellà), 05-10-2021. [Consulta: 6 abril 2022].
  2. 2,0 2,1 «La historia del equipo sueco que quiere cambiar el hockey hielo español» (en castellà), 22-09-2021. [Consulta: 6 abril 2022].
  3. Comunicación. «Los Nordic Vikings concluyen su primera temporada en España - Real Federación Española Deportes de Hielo» (en castellà), 24-01-2022. [Consulta: 6 abril 2022].

Enllaços externs[modifica]