Sisters (pel·lícula de 2006)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaSisters
Fitxa
DireccióDouglas Buck Modifica el valor a Wikidata
Protagonistes
ProduccióEdward R. Pressman Modifica el valor a Wikidata
GuióDouglas Buck Modifica el valor a Wikidata
MúsicaBernard Herrmann Modifica el valor a Wikidata
FotografiaJohn J. Campbell (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorImage Entertainment Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Estrena2006 Modifica el valor a Wikidata
Durada92 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema gore Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0486652 Allocine: 51590 Letterboxd: sisters-2006 Allmovie: v376080 TMDB.org: 52788 Modifica el valor a Wikidata

Sisters és una pel·lícula de terror independent de 2006 dirigida per Douglas Buck. Un remake de la pel·lícula de Brian De Palma de 1972 de les mateix nom, protagonitzada per Stephen Rea, Lou Doillon i Chloë Sevigny en els papers principals, amb Dallas Roberts i JR Bourne interpretant personatges secundaris.[1][2]

Premisa[modifica]

La història se centra en un periodista (Sevigny) que, després de presenciar un assassinat, s'involucra en una investigació de crim que envolta un misteriós metge (Rea) i un dels seus antics pacients, una jove francesa que era nascuda amb un germà siamès.

Repartiment[modifica]

Producció[modifica]

Durant una projecció de New Rose Hotel a la 55a Mostra Internacional de Cinema de Venècia de 1998, el productor Edward R. Pressman va anunciar la seva intenció de refer Sisters.[3] Pressman va dir sobre el projecte:

« Òbviament, hi ha hagut una reacció posterior a Scream a Hollywood a la pel·lícula de terror. Scream va regenerar la forma comercialment, i sempre que una pel·lícula ho fa tan bé tendeix a crear una febre de l'or. És per això que estem veient tots aquests remakes d'Alfred Hitchcock en aquests moments com Un crim perfecte, Rear Window i Psycho. Aleshores, per què no refer una imitació de Hitchcock que es digués SISTERS com sempre.[3] »

La pel·lícula es va rodar el 2006 a Carolina del Nord així com a Vancouver, Colúmbia Britànica amb un pressupost estimat de 5.000.000 de dòlars. Va tenir una història d'estrena problemàtica, i mai va rebre una estrena en cinemes; finalment va ser llançat en DVD als Estats Units l'11 de març de 2008.[4]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]