Stowaway

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaStowaway
Fitxa
DireccióWilliam A. Seiter
Protagonistes
Director artísticThomas Little
ProduccióDarryl F. Zanuck
Dissenyador de produccióArthur C. Miller Modifica el valor a Wikidata
GuióWilliam M. Conselman, Samuel G. Engel
MúsicaLouis Silvers
FotografiaArthur C. Miller Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeLloyd Nosler
VestuariRoyer
Productora20th Century Studios Modifica el valor a Wikidata
Distribuïdor20th Century Studios i Netflix Modifica el valor a Wikidata
Dades i xifres
País d'origenEstats Units d'Amèrica Modifica el valor a Wikidata
Estrena1936
Durada87 minuts
Idioma originalanglès Modifica el valor a Wikidata
Coloren blanc i negre Modifica el valor a Wikidata
Descripció
GènereAventures, Musical
Lloc de la narracióXina Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0028315 Rottentomatoes: m/1020256-stowaway Letterboxd: stowaway Allmovie: v47148 TCM: 91543 TV.com: movies/stowaway AFI: 6361 TMDB.org: 27597 Modifica el valor a Wikidata

Stowaway és una pel·lícula estatunidenca dirigida per William A. Seiter, estrenada el 1936.

Argument[modifica]

Barbara Stewart (Ching-Ching) és una orfe recollida per missioners. Arribant a Xangai, Ching-Ching coneix Tommy Randall, un milionari estatunidenc. Deixant la noia al cotxe, Tommy marxa a fer un cafè i quan torna, ha desaparegut. Però s'havia amagat al maleter a causa de la pluja que començava a caure i s'havia adormit. Tommy marxa al creuer i fa pujar el cotxe al celler del vaixell mentre Ching-Ching és encara dins. Quan desperta, Ching-Ching fa desgraciadament caure una capsa i el capità la pren per a un passatger clandestí (stowaway vol dir clandestí). És trobada a la sala de bany de la cambra de Suzanne, una jove i de la seva futura sogra Sra. Hope i el capità no pot creure que és una noia tan petita noia causi tant de rebombori. Ching-Ching s'assabenta llavors que el seu oncle Tommy és a bord. Després, el fill de la Sra. Hope, aviat marit de Suzanne, Richard Hope arriba després d'haver rebut un correu de la seva mare que el prevé de les sortides de Suzanne i de Tommy junts amb Ching-Ching. La pobra noia ha perdut els seus pares adoptius i ha d'anar a un internat de noies. Finalment, Suzanne trenca amb el seu promès i es casa temporalment amb Tommy perquè adopti Ching-Ching. El dia del seu divorci, Suzanne i Tommy s'adonen que s'estimen i Ching-Ching troba finalment la felicitat d'una casa acollidora.

Repartiment[modifica]

Música[modifica]

  • Goodnight My Love. (la cançó té lloc un vespre a la cabina de Tommy on Barbara canta una cançó de bressol que ha après de la seva mare)
  • You've Gotta S-M-I-L-E. (la cançó passa en un concurs d'imitació de cants estatunidencs en una escala, cantat per Ching-Ching)
  • That's What I Want For Christmas (la cançó té lloc al final de la pel·lícula, és cantada per Ching-Ching quan la família és reunida)